Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TUOR DO ADMINISTRACJI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WY TO CHYBA MACIE COŚ NIE TAK Z GŁOWAMI? LUDZIE WBIJAJĄ NA WaitHacku 120 lvl w 2 dni a ktoś expi i expi w h** czasu i co ostrzeżenie bo "liże ****" na tsie? Zastanówcie się czy z takim podejściem serwer się utrzyma? Gralem na serwach gdzie połowa na wh i tylko 20 min pograłem i skończyłem bo całą topka na WH! Jestem ciekawy bo są dowody a administracja daje tylko ostrzeżenie !! A topka po 24h bana. JAK TAK MA BYĆ TO NAPISZCIE NA FORUM ZA UŻYWANIE WH ban 24h albo ostrzeżenie "przepraszamy" CO INNEGO W REGULAMINIE CO INNEGO KRZANICIE W TEJ SPRAWIE MAM WIELKIE "NIE" DLA OSÓB POPIERAJĄCYCH GRE NA WSPOMAGACzACH. KTO GRAŁ W CS'A TO WIE TO JAK AIM! PISAŁEM DO GMA KILKA RAZY KILKA RAZY DAŁ OSTRZEŻENIE POZDRO ! SKOŃCZCIE Z TYM BO SERWER ZEJDZIE NA PSY.

banner.gif

Najlepszy OTS !!! Rejestrując się przez ten link zyskujesz!!!

Opublikowano

Tak juz jest z nowymi serwerami. Jest fajny lecz administracja nie. Czekaj na następny może kiedyś powstanie godny uwagi. Metin2 to gra która niestety uzależnia nie ma co się przy niej denerować. Wkurza cię to? Wyłącz metina pograj w inną gre i wróc znów do metina :)

26108245347158446011.jpeg

Opublikowano

Niestety racja, trochę boli jak się czeka na serwa tyle czasu a przy starcie widać braki logiki twurców.

Od 0 do 100 Light

Od 100 do 200 Medium (tylko gdzie?)

Od 0 do 90 w 2-3h,

Od 90 do 95 w 3-4h

Po czym przestuj bo nikt nie wie gdzie załatwić przepustki na większe mapki... Ci co utworzyli po 10 kont kupili z IS i wybili się w rankach tak że odechciewa się grać... Aby wydropić przepustkę ganiasz po RedLesie za metinami użerając się z dziećmi NEO poniżej 70lv... Bijesz metiny kilka/kilkanaście przepustek brak, jak już dropnie to nie była warta wysiłku. Zamiast hard expa potrzebnego do topki masz gównianą mapkę do expa na której nie potrzebne jest eq exp tylko pvp a moby nie sprawiają żadnej trudności.

24h po starcie zaglądasz na serw a tam od najlepszych dzieli cię 40lvli bo bili na WH całą noc bez wysiłku...

Gdzie bijąc uczciwie nie wbili by 115lvla nawet...

Medium to pot i łzy a nie 134lvl w 10h expa. Za tydzień będzie obstawiona TOPka inteligentami z WH. Nowy gracz wejdzie i jedyne na czym będzie mógł zarobić to itemy ustawiane na maszynach a o TOPce będzie mógł jedynie pościemniać że ma taką postać...

"Serwer od graczy dla graczy" ja to tłumaczę tak że gracze zrobili serw dla swoich kolesi nawpuszczają TOP gnomów na serw a później płacz bo serw pada.

Ogólna wtopa na całego, hosting do bani forum loguje rejestracja prawie nie działa ciągle błędy błędy i lagi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...