Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na czym można szybko wbić lv

Łabak

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja polecam:

1. Ground War (16 osób, 3 najlepsze tryby w grze)
  2. SnD - tak jak zaid napisał (+500 za zabójstwo, +500 za podłożenie/rozbrojenie bomby)

tmpqe.png

Opublikowano

Ja jak mam ochotę wbijać na szybko lvl to włączam Strefę Zrzutu, tam nawet nie trzeba zabijać przeciwników żeby zdobyć dużo expa, oczywiście jak chcesz wbijać lvl broni to musisz strzelać

819531478353821175209.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

FreeForAll, Wojna lądów czy jakoś tak, Search and Destroy (znajdź i zniszcz), drop MPCforum, Dominacja ( tutaj trochę się rozpisze, żeby nie szerzyć jeszcze większego noobstwa. Po prostu najlepiej jest przejmować punkty, za co idzie exp, oraz ich chronić - zdobywając lvl broni. Tylko nie, że siedzisz ciągle przy A, żeby go nikt nie przejął, tylko biegasz od punktu do punktu, eliminując przeciwników. ). Raczej tyle i masz jeszcze małą porade na exp xD

x

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

JEżeli chcesz naprawdę szybko wbić lvl to znajdź serwer przy którym pisze GOXP lub coś z XP. Wtedy po zabiciu 1 kolesia dostajesz równowartość np zabicia 10 lub 100.

Opublikowano

S&D - 500exp. za kazdego zabitego wiec jak masz skilla to exp leci jak szalony dobrze powiedziales Zaid.

Ground War - 18 ludzi na 1 serwie pogrom jesli chodzi o exp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...