Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynanie gry na Metin2.pl

PrestoneK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemandero , pisze bo nie wiem czy jest sens zaczynać na pl . Mialbym parę pytań do was.

1. Czy da sie jeszcze grac bez is, a jeżeli nie to jakie rzeczy są najpotrzebniejsze przedmioty

2. Jak jest z botami i innymi graczami którzy uprzykrzają gre.

3. Jak nie pl to jakie serwer który jest podobny do pl.

pjona.

QYUhDIk.png

Opublikowano

Siemandero , pisze bo nie wiem czy jest sens zaczynać na pl . Mialbym parę pytań do was.

1. Czy da sie jeszcze grac bez is, a jeżeli nie to jakie rzeczy są najpotrzebniejsze przedmioty

2. Jak jest z botami i innymi graczami którzy uprzykrzają gre.

3. Jak nie pl to jakie serwer który jest podobny do pl.

pjona.

1. Zawsze dało się grać : ]

2. Boty są i będą to samo z graczami.

3. Polecam SG. Tam nie ma botów, administracja na bieżąco banuje to samo z nobbami.

Opublikowano

1. Da się grać, jednak gra jest wtedy trudniejsza - warto inwestować w Pierścienie Doświadczenia, Wierzchowca, Zaczarowania Przedmiotów, Przepustki do V2, itp.

2. FishBotów jest masa, tak samo jak ExpBotów w M2, lecz gdy wbijesz +50 lvl to aż tak tego nie odczujesz.

3. Poleciłbym po prostu Solar na PL'u, bo weszła teraz aktualizacja z nowymi mapami czy ekwipunkiem. Poza tym GameForge wykupiło Metin2.us, który dojdzie do ich oferty. Poza PL'em mogę polecić SG / PH.

Opublikowano

Daronian przepraszam za 2 topić ale tel nie ogarnal . Samemu ciezko będzie moze ktoś by chciał wspolnie zagrac :D?

QYUhDIk.png

Opublikowano

1:Tak jeśli masz cierpliwośc-Ja gram bez IS i daję radę

2:Zależy gdzie od kiedy m2bob jest płatny liczba botów radykalnie się zmniejszyła(ale nadal jest ich trochę np na s26)

3:Jak podobny do Pl-a to Ravia hard serwer.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

1. Czy da sie jeszcze grac bez is, a jeżeli nie to jakie rzeczy są najpotrzebniejsze przedmioty Tak da się grać bez IS w każdej grze. Według mnie na start najpotrzebniejszy byłby FMS+9 sr+30.

2. Jak jest z botami i innymi graczami którzy uprzykrzają gre. Nie zwracam na to uwagi zawsze grali grają i będą grać ludzie utrudniający grę.

3. Jak nie pl to jakie serwer który jest podobny do pl. Jak dla mnie nie opłaca się grać na privach.

pjona.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

1. Czy da sie jeszcze grac bez is, a jeżeli nie to jakie rzeczy są najpotrzebniejsze przedmioty. Tak da się zacząć grę bez IS'a na początek bd potrzebował ekwipunku +6 oraz jakąś lepszą broń lub sejmitar +6 , i zaczyna się zabawa z biciem metków w M1. Po tygodniu bicia metków i dropienia KU wbijesz sobie 30lv , zakupisz FMS'a zrobisz boja i wbijesz ten 35Lv , potem chyba wiesz co robić , jak nie zgłoś się na PW , napiszę Ci dokładnie co i jak rozpocząć. Najlepszym serwerem na rozpoczęcie GRY od NOWA w Metin2 jest serwer Solar , ponieważ jest to serwer z normalnymi cenami.

2. Jak jest z botami i innymi graczami którzy uprzykrzają gre. Najwięcej botów znajduje się na serwerach Solar oraz Monastyr czyli S1 i S26. Da się grać chodź jednak uprzykszają trochę grę , ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło , ostatnio ziom miał włączonego FarmBota i chodził za metinami nie miał miejsca w eq i wszystkie KU i KD wylatywały na ziemie i nie podnosił :D

3. Jak nie pl to jakie serwer który jest podobny do pl. Jednak polecam Ci PL'a serwery to albo S1 albo S26 ,ponieważ tam jest spora ilość graczy , ale jeśli wolisz grać z mniejszą ilośćią graczy to możesz wybrać jakiś środkowy serwer. Jeśli jednak nie PL , to polecam Ravia albo Tiveria.

pjona.

Liczę na Like :)

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Powiem ci tak pl to gówno jeszcze teraz jak zrobili tą mapkę gdzie można zdobyć stal to.... Jak ja grałem to stalki na allegro się kupowało a nie idziesz na mapke i masz... Parodia znajdź sobie jakiś fajny serwer hard czy jaki tam chcesz... Polecam: Ravia.eu - hard dużo osób na nim gra. Tuor.pl - nowy serwer medium (pisze easy/medium ale ciężko się expi i dropi) To z tych lepszych to chyba tyle :)

NANANANANANANANANANA... :3

say_cheese_avatar_100x100_43825.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...