Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Strona www

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skorzystam.. !! Git strona zasłużyłeś na Like ;) Pozdrawiam.

@edit

Zobaczyłem w skanie że jest w niej jakiś Trojan czy ta strona aby na pewno jest bezpieczna/nie ma luk ?

image.png

Opublikowano

to znaczy jak wkleje do mysql i do account to bedde od razu miec ta strona jak sie ja configuruje ?

jak np. w zakladke Download dac linka do clienta??

Bardzo was prosze powiedzcie!!

Opublikowano

Ravia jest to autorska strona ktora wykonywal Creative wiec sie odpindol

Nic o stronie nie wspomniałem :p

to znaczy jak wkleje do mysql i do account to bedde od razu miec ta strona jak sie ja configuruje ?

jak np. w zakladke Download dac linka do clienta??

Bardzo was prosze powiedzcie!!

Musisz użyć notepada ++ lub innego edytora tekstu.

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Zajebista , fajne na storna like +

@Up

problem sa item shop nie moge wiecej ;d

tylko 2 nie moge wiecej max 10 ;d

SS

4i2mrx.jpg

Opublikowano

Layout został skopiowany, każde użycie layoutu oznacza złamanie praw autorski i zaproszeniem do sądu, więc korzystajcie jeśli chcecie, ale szybko zobaczymy się w sądzie. Jestem właścicielem strony.

Pytanie do autora tematu:

Skąd posiadasz grafikę? I jakim prawem udostępniasz tą grafikę?

Zdobądź nowe itemy siedząc tylko na serwerze :)

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

Layout został skopiowany, każde użycie layoutu oznacza złamanie praw autorski i zaproszeniem do sądu, więc korzystajcie jeśli chcecie, ale szybko zobaczymy się w sądzie. Jestem właścicielem strony.

Pytanie do autora tematu:

Skąd posiadasz grafikę? I jakim prawem udostępniasz tą grafikę?

Znalazłem ją na dysku, pewnie gdzieś na epvp była ;)

Jak mi pokażesz że masz prawa do grafiki to bez problemu ją usunę.

derin.png

Opublikowano

Grafikę robiła firma GQ IMAGE, której zleciłem projekt. Czy to usuniesz czy nie, to mnie nie interesuje. Jeśli lay zostanie przez kogoś użyty to Ty będziesz za to odpowiadał oraz osoba która go użyje. Wtedy w sądzie będziesz się tłumaczył w jaki sposób wszedłeś w posiadanie tego projektu.

Opublikowano

Grafikę robiła firma GQ IMAGE, której zleciłem projekt. Czy to usuniesz czy nie, to mnie nie interesuje. Jeśli lay zostanie przez kogoś użyty to Ty będziesz za to odpowiadał oraz osoba która go użyje. Wtedy w sądzie będziesz się tłumaczył w jaki sposób wszedłeś w posiadanie tego projektu.

Rozjebałeś mnie. Nie ma czegoś takiego jak odpowiadanie za kogoś kto tego 'syfu' użył. Każdy odpowiada za siebie, więc już wyjdź. Mogę nasrać na tą strone, widocznie nie pilnujesz swoich rzeczy należycie.

logoopm.png

Opublikowano

Jak komuś ukradną samochód z parkingu to jest wina właściciela, że nie pilnował fury? Poczytaj sobie gościu o prawach autorskich. Strona jest publicznie widoczna w necie i każdy może ją skopiować. Najwidoczniej gość to zrobił, skoro znalazła się ta grafika u niego na dysku. Czyli najzwyczajniej grafikę ukradł. Teraz rozporządza się mieniem, które do niego nie należy.

Opublikowano

Jak komuś ukradną samochód z parkingu to jest wina właściciela, że nie pilnował fury? Poczytaj sobie gościu o prawach autorskich. Strona jest publicznie widoczna w necie i każdy może ją skopiować. Najwidoczniej gość to zrobił, skoro znalazła się ta grafika u niego na dysku. Czyli najzwyczajniej grafikę ukradł. Teraz rozporządza się mieniem, które do niego nie należy.

Masz rację ,ale skąd miał on tą grafikę ? epvp ?

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

Ta strona była już na epvp -,-

derin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...