Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

irytujący problem

daniel0daniel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taki irytujący problem odkąd wójek zinstalowł i xp to gdy oglądam filmik na YT to mam takie przeskkiwanie scen leci leci leci i nagle przeskakuje z 1 sceny na drugą taki jak by lag le głos się nie tnie. Na kompie nic nie ma nawet skypa i gg wszytsko off więc nwm urzywm mozilli i chrom i na obu tak samo irytuje mnie to i nie wiem co z tym zrobić, kolega mówił że gdy miałem to komputer przestwił sie na 7 i będe musiał wyminiać karte graficzną. Z góry dzięki dam lajki

Opublikowano

Jak on jest dobry to ja jestem neandertalczykiem.

Może kiedyś był dobry trochę (ale ja nie byłem neandertalczykiem :O ).

Nic dziwnego, komputer słabiutki. Zainstaluj sterowniki odpowiednie, do płyty głównej i karty graficznej.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Może to wina internetu, nie odbierasz go czasem przez router lub bezprzewodowo?

wiesz w domu jest 1 pc bo tata ma tableta ja do kompa mam kabelek xD moc to 100mb/s nwm czy to dobre czy nie ale chyba tak jak koledzy mają 5mb to chyba mam ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...