Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny błąd

Invinoos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od ostatniego najnowszego updejta mam taki błąd , gdy zakończe rozrywkę w menu czasami wywala mnie do pulpitu i wylancza grę.

Sprawdziłem logi i cos takiego jest :

/------------------------------------------------------------------------------\
BigWorld Release Client (compiled at 12:50:55 Feb 20 2013) starting on Mon Mar 11 13:18:08 2013
Checking ./res_mods/0.8.4: mods found
[NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 264): The quality = 2 was selected.
[ERROR] (scripts/client/account_helpers/CustomFilesCache.py, 210): Client couldn't read file. (EOFError(), 'NB2HI4B2F4XWGZJOO5XXE3DEN5THIYLONNZS4ZLVF5SGG33OOQXWG3DBNZZS6ZLNMJWGK3LTF42TAMBQGE3TENZTF5SW2YTMMVWV6MZSPAZTELTQNZTQ====')
[ERROR] (scripts/client/account_helpers/CustomFilesCache.py, 210): Client couldn't read file. (EOFError(), 'NB2HI4B2F4XWGZJOO5XXE3DEN5THIYLONNZS4ZLVF5SGG33OOQXWG3DBNZZS6ZLNMJWGK3LTF42TAMBQGE3TENZTF5SW2YTMMVWV6NRUPA3DIX3UMFXGWLTQNZTQ====')
PostProcessing.Phases.fini()
\--------------------------------------------------------------------------------/

Co może być przyczyną tego błędu ?

Opublikowano

to na pewno przez mody ? bo miałem tylko wgrany celownik snajperski do artyleri w folderze 0.8.4?

Opublikowano

Usunołem wszytkie mody z katalogów , nadal wywala po rozgrywce z menu do pulpitu i zamyka gre . :/

Opublikowano

Napisz do supportu. Oni zawsze coś zaradzą. Zawsze gdy jest problem to na mpc forum a kiedyś to się waliło tylko do supportu

Opublikowano

Pomogło ^_^ poprosili mnie o skan Dxdiag przesłali mi pliczek który naprawił ten błąd.

Temat jest do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...