Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowy Bot

freezea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Chcialem oglosic, ze pracuje nad botem ktory bedzie zbieral skrzynki, Galaxy Gates i zabijal alieny. Pomaga mi przy tym Developer z BoxyBota i jak narazie idzie nam swietnie. Bot bedzie darmowy, jedyna platna rzecza bedzie Galaxy Gates.

Jutro dodam SS'y, a w najblizszym czasie linka do bota, bo wszystko juz skonczylismy, tylko pracujemy teraz nad pakietami.

Jego szata graficzna bedzie bardzo podobna do tego z K-BOTA, aby jego obsluga byla latwa.

Dodam ze bot byl robiony przez jakies 3-4 tygodnie, wiec mam nadzieje ze nie bedzie zadnych bugow itp.

Nie jest to zaden FEJK, poprostu ostro ostatnio wzialem sie do pracy , a ze nie ma zadnego bota, postanowilem go stworzyc.

Jesli macie jakies pytania dotyczace bota GG: 34837109

DO zobaczenia :)

Opublikowano

A co z łamaniem pakietów ? Wszyscy wiemy jakie aktualizacje miał boxy bot więc powiedz co i jak ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Wiesz , już wielu pisało że piszą bota , że będzie za x czasu , a okazywało się że nie było żadnego bota :) Mam nadzieje że wam się uda.

Opublikowano

Bot robiony jest od początku przez was czy jakiś inny był przerobiony ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Bot robiony jest od 0 . Odrazu mowie ze nie bedzie to zadna klapa, funkcje bota, szata graficzna i caly desgin sa juz ukonczone, pracujemy jeszcze nad paroma poprawkami i pakietami.

Opublikowano

Jak juz chcesz tego bota zrobic to daj funkcje Palladium bo nikt napewno nie kupi bota specjalnie dla GG. Gdy masz OS, KOS, KBot GG, IBot.

Opublikowano

No dobra to jeśli tak to mogę zgłosić się na beta testera ;)

p.s rób ten poradnik dotyczący botów na linuksie bo czekam ...

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

mam nadzieje ze bedzie działał. hm czyli mówisz ze on będzie podobny do kbota bedzie miał te same funkcje ? i jak z aktualizacjami bedzie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...