Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Itemy do Metin2 by Kurlz Design

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pamietam jak robiłeś tematy z ikonami autorskimi - tez były zajebiste.

Dużo bierzesz za zamówienie?

Około 50-70% mniej niż zielsko, skyne oraz innych grafików. Nawet czasem taniej od Cas93, a wiadomo jakie on grafiki robi : ]

Opublikowano

@UP. Tak, teraz po zakupie CS6 jestem zadowolony ponieważ przy dużym powiększeniu obrazka pokazuje się siatka która pomaga w pixel artcie :)

pozdrawiam

Tak po zakupie . Z pewnością dałeś 3000 zł bo ja mam na głowie napisane idiota . Nie pisz takich rzeczy bo ludzi rozbawiasz.

Opublikowano

Tak po zakupie . Z pewnością dałeś 3000 zł bo ja mam na głowie napisane idiota . Nie pisz takich rzeczy bo ludzi rozbawiasz.

Zazdrość jest niepojęta, aż mi się w bani nie mieści... :-) Ale, super że wyrażasz opinię którą i tak nic nie zdziałasz. Nie wiesz o mnie nic, a komentujesz. Niestety grafik z zawodu, ma nawet szanse otrzymać program za darmo poprzez kursy.

Pozdrawiam, i życzę miłej nocy...

A Tobie nie polecam pobierać moich grafik, i lepiej żebym Cię już nie widywał w moich tematach. :] Nie dość że udostępniam wam moje prace, to jeszcze komentujecie bzdurami. So sad.

Pst... Dla mnie 3 tysiące to niecały miesiąc pracy.

Polska mentalność polaczków, @up wiesz w ogóle co to znaczy? :) I panuj nad interpunkcją bo chaos.

Opublikowano

nie ukrywam, że praca jest zajebista, dawno nie widziałem tak dokładnie wykonanego zestawu biżuterii. Dzięki!

57199140501148694665.png

Opublikowano

Uczę się PIXEL ART'u dopiero. Więc nie spodziewajcie się rewelacji.

Rozumiem, rozumiem :) W takim razie jak na początki wyszło wspaniale! ;)

A cd. loga możesz zrobić coś w kolorach czerwieni, pomarańczu. Byłoby super!

Pozdrawiam

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Praca genialna. Jak już jestem przy Twoim temacie, to wiele ludzi sprzedaje stronę emeraldu - zacznij działać ;)

Opublikowano

Będziesz może jakieś tut'y na grafikę robił :D?. Bo co do grafiki to nie zbyt dobrze mi to idzie xD. A przydało by się jakieś fajne ramki do prezki, buttony do stronki w nawigacji, ornamenty itp. nauczyć robić :D.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Podziwiam cie ;) robić takie coś piksel po pikselu i jeszcze udostepniac za darmo

Opublikowano

Podziwiam cie ;) robić takie coś piksel po pikselu i jeszcze udostepniac za darmo

Masz racje to jest naprawdę ciężka robótka ;)

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

Ciekawa bizuteria,wykozystam.

Lap lajka

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...