Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nostale se dl

ProCubector

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie ma wersji NosTale SE w wersji torrent, przynajmniej sprawdzonej. Myślę, że raczej nie otrzymasz odpowiedzi.

Za to oferuję Ci inne wyjście: Pobieranie gry poprzez program przyśpieszający pobieranie. Na przykład Flashget czy Orbit Download Manager.

@down

Racja, ale też przyśpiesza mimo to. Kiedyś miałem interent, który pobierał pliki z szybkością 100kb/s, a za pomocą flasgheta - 1mb/s.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Niestety nie ma wersji NosTale SE w wersji torrent, przynajmniej sprawdzonej. Myślę, że raczej nie otrzymasz odpowiedzi.

Za to oferuję Ci inne wyjście: Pobieranie gry poprzez program przyśpieszający pobieranie. Na przykład Flashget czy Orbit Download Manager.

Te programy nie przyspieszają ściągania, tylko ściągają konkretną rzecz od innych użytkowników, którzy to mają i udostępniają, co pozwala osiągnąć maksymalną szybkość pobierania (zależy ile osób seeduje).

@Topic

Jeżeli masz Google Chrome, to kliknij prawym w przycisk pobierania, daj kopiuj adres linku i potem wklej do takiego programu. Polecam Flashgeta, albo uTorrent.

v My channel v

revlayout.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...