Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucz do windows 7

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na stronie microsoftu masz zawsze legalny i prawdziwy

w dowolnym sklepie komputerowym, ale pamiętaj że sam klucz nie robi ci nigdy legalnego systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Na stronie microsoftu nie mogę znaleźć, znaczy chodzi mi w sensie ogólnie system z kluczem. To co wtedy potrzebuje żeby był 100% legalny? Tej naklejki na kompie?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Kupic całe pudełko a nie klucz

Wiem to... ale na stronie microsoftu nic takiego nie mogę znaleźć

E6c9g1v.gif

Opublikowano

chyba już wycofali całkiem ze strony jak skończyły się promocje na win 8 i tylko on został :/

ale jest w sklepie : http://www.microsoftstore.com/store/msstore/list/categoryID.60521000

pozostaje sklep komputerowy albo jakies online, bez problemu znajdziesz

kupując na allegro nie masz w większości przypadków legalnego systemu, to systemy na laptopy albo pod konkretne zestawy OEM. mimo naklejki legalnej i keya zainstalowany system nie jest legalny na innym sprzęcie. jak do domowego użytku to jeszcze ujdzie taka legalność, jeśli wymagany do firmy albo działalności gdzie należy potwierdzić legalność na podstawie zakupu systemu to nigdy nie będzie kupiony legalnie chyba że go kupisz razem z kompem do którego został przypisany

najtaniej chyba wychodzi kupić upgrade win8 pro dla uczniów/studentów jeśli posiadasz inny windows legalny , ok 250zł

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...