Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Karma

WTFSzymon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie, wysrarczy mi jedynie odpowiedź "nie" bez zbędnego komentarza :]

Nie bo karma jest juz po reworku (nauka czytania sie kłania)

lolzed.jpg

Opublikowano

Nauka myślenia się kłania, nie dostała reworka, gdyż cały jej wygląd miał się zmienić.

Opublikowano

a właśnie gucio prawda! kolega w maliny nas wpuszcza!

dostaniesz dostaniesz, kupuj póki możesz ;)

Opublikowano

Skąd te info o skinie ?

Tyle razy było mówione tu na forum.

Jest o tym również na oficialnym forum lola.

Opublikowano

a właśnie gucio prawda! kolega w maliny nas wpuszcza!

dostaniesz dostaniesz, kupuj póki możesz ;)

nie puszczam was w maliny, tylko pisze, ze nauka czytania sie kłania ( na oficjalnym forum nawet pisze ze DO reworka..)

Opublikowano

No więc powiedz, jakie już zmiany wyszły itp, bo ja ich nie widzę na serwerze eune, może na west lub na?

tak, powinieneś dostać

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

nie puszczam was w maliny, tylko pisze, ze nauka czytania sie kłania ( na oficjalnym forum nawet pisze ze DO reworka..)

Boże człowieku bawisz mnie! xD a był już ten rework WG ciebie czy go jeszcze nie było? hę?

Shunn21, jak nie wiesz, to się nie odzywaj, a nie dzieciaki mi tu straszysz szerzeniem jakichś herezji i bajek! :P

Opublikowano

każdy kto lubi grać supp, niech kupuje karmę, pewnie mocny rework bedzie jak evelynn

Opublikowano

każdy kto lubi grać supp, niech kupuje karmę, pewnie mocny rework bedzie jak evelynn

Karmę częsciej na midzie widuje niż na supporcie :)

Opublikowano

tak to prawda, z tą mantrą ma na prawdę moooocny dmg i range. :) szkoda tylko tych łańcuchów (ciężko władować nimi dmg we wroga, jak dobrze pozycjonuje, ale pewnie to zmienią) :/

Opublikowano

tak to prawda, z tą mantrą ma na prawdę moooocny dmg i range. :) szkoda tylko tych łańcuchów (ciężko władować nimi dmg we wroga, jak dobrze pozycjonuje, ale pewnie to zmienią) :/

Najwiekszego DMG to może łańcuch nie ma, ale wiesz :D daje słowa, łatwiej trafić q i r+e :D i juz pół hp...

Opublikowano

Do 15.03 będzie bez reworku?

podejrzewam ze najpierw na PBE (nie wiem czy juz jest problem z PBE) potem dopiero u nas w nastepnym patchu ( i kolejne nerfy/buffy) xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...