Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy oplaca sie kupic tego ps?

xXSuperClownXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem warto, jak na ps3 to bardzo tanio :) Zresztą zobacz sobie ile ludzi to kupiło i jakie są komentarze ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

bo to szajsy po serwisowe, składane w całość z uszkodzonych które nie przyjmuje już główny serwis z powodu za dużych kosztów naprawy

na dzień dobry tania ale potem serwisowanie kosztuje w sumie tyle co kupno nowej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up

jeszcze dwa lata temu bym powiedział, że tak...

faty I oraz II generacji padają jak muchy, mój fat III generacji też padł z dnia na dzień i nawet nie było sensu oddania go do serwisu

robem dobrze prawi, naprawa fatów jest droższa niż sama konsola

jak już coś brać to tylko z IV generacji

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@UP

owszem są różnice między poszczególnymi modelami

pierwsze modele (I i II generacja) miały po 4 porty USB, wbudowany emulator gier PS2 oraz obsługę SACD

w następnych generacjach czyli III oraz IV zmniejszono ilość portów do dwóch oraz zlikwidowano emulator oraz obsługę SACD

w V generacji czyli najnowszy model SuperSlim dostał pamięć flash o pojemności 12gb

jeśli chodzi o podzespoły to nic się nie zmieniło od pierwszego modelu

Opublikowano

60gb nie różni się niczym innym od np. 320gb, to jest wciąż ta sama konsola z tymi samymi podzespołami i możliwościami, tutaj chodzi tylko o rok produkcji i awaryjność...

poszukaj sobie opinii na innych forach, poszukaj sobie na allegro zepsutych konsol - przeszło 90% to stare faty

Opublikowano

że co?

że niby fat był dopiero pierwszy raz wypakowany z kartonu od czasu produkcji 2 miesiące temu?

jakoś w to nie wierzę...

pokaż mi tą aukcję lepiej, możesz nawet na PW jeśli boisz się, że ktoś Ci może ją sprzątnąć, ja konsole mam i jest mi stary fat nie potrzebny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...