Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot Aktualizacja Jak Długo?

lukas6576

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jesteś Gościu Śmieszny Widać 0 Pojęcia Dziecko Neo...

"0 pojęcia" ? , w tą gre gram więcej niz ty to jest 1 .. a 2 ze mam dłuzej kbot'a niz ty :*******

A dzieckiem to mozesz byc ty... i w dodatku neo .. nie kozacz przez kabel/posty

Tylko Real albo TS/VT/SKYPE synus :)

Wiec koncz temat

Opublikowano

Jeszcze 3 tygodnie

ka bota jósz nie bendzie .. wienc sobie nie pobocfisz :)

Tak bardzo śmiesznie.

Ale jesteś Gościu Śmieszny Widać 0 Pojęcia Dziecko Neo...

To miał być "trolling" ale tak średnio wyszedł. Nie Wiem Po Co W Zdaniu Każdy Wyraz Zaczynasz Dużą Literą ;)

Btw. pociski na dziecko neo są lekko żałosne...

"0 pojęcia" ? , w tą gre gram więcej niz ty to jest 1 .. a 2 ze mam dłuzej kbot'a niz ty :*******

//skąd wiesz ile kto gra? ;)

A dzieckiem to mozesz byc ty... i w dodatku neo .. nie kozacz przez kabel/posty

Tylko Real albo TS/VT/SKYPE synus :)

Wiec koncz temat

Nie spinajcie już, zaraz wbije tu Stim czy Anony i dostaniecie % za spam.

Co do tematu - tego nawet najstarsi indianie nie wiedzą, cały weekend nie było albo Ivan ma wielkie problemy z kodem Ibota albo się zwyczajnie opierdala.

No nevermind, kupuj pbdo bo od kbota keep out. Pobocisz sobie może połowę tego co pbdo...

7yo9.png

Opublikowano

Ja mam pytanie ,ktore miesci sie w temacie>gdzie sa sprzedawcy licencji do kbota?Jak zwykle za chwile ,któyś napisze-ja tylko sprzedaje licencje. hehehe żenada a licencja z czym jest powiazana?Prawda jest taka byle pogonić licke zgarnąć hajs i reszte mieć w D..:) Następny za chwile napisze-a co bys chcial za 100zl?Ja odpowiadam sprawny produkt ktory zakupilem.

Opublikowano

Wescie sie ogar ludzie, to ze kbot jest wiecej offline, to znaczy ze odrazu pdbo-? haha

Tak. Wydaj 100zł. Boć połowe z tego co na bocie za 120zł. Nie miej możliwości latania na pallce, używania emp/ish, umiejętności statków, zmiany hal w hangarze oraz wielu innych. Myśl, że zainwestowałeś dobrze. Gratulacje logiki.

Ja mam pytanie ,ktore miesci sie w temacie>gdzie sa sprzedawcy licencji do kbota?Jak zwykle za chwile ,któyś napisze-ja tylko sprzedaje licencje. hehehe żenada a licencja z czym jest powiazana?Prawda jest taka byle pogonić licke zgarnąć hajs i reszte mieć w D.. :) Następny za chwile napisze-a co bys chcial za 100zl?Ja odpowiadam sprawny produkt ktory zakupilem.

No cóż, niestety licencja każdego bota jest na okres czasu lub "will last as long as long will last bot project" więc nie biorą odpowiedzialności. Cóż, ja bym sprzedał komuś kbota nawet za 80zł i dołożył 4 dychy do pbdo.

7yo9.png

Opublikowano

hahahaha dobre :D ale pocisk "mam dłużej kbota niż ty !! :angry: "

Ludzie w czwartek będzie odrazu nowa wersja tzn zgodna z klientem ;x <3

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Ja się wypowiem z innej "beczki".

Przestoje Kbota, szkodzą mu - Ci co kupili licęcję marudzą odradzają i polecają innego bota, a to oznacza w dłuzszej perspektywie koniec wpływów z Kbota i koniec z samym programem.

Sądzę, że graczom nie chodzi o przedłuzającą się chyba aktualizację, ale o brak wiadomości jak długo to potrwa.

Co do Iwana - zamieszczenie info na stronie, że kilka dni - nie nastręcza duzo pracy.

Nic nie przeszkadza kupić 2 boty i wymiennie je stosować aby się nie denerwować - w końcu to tylko gra :D

Opublikowano

hahahaha dobre :D ale pocisk "mam dłużej kbota niż ty !! :angry: "

Ludzie w czwartek będzie odrazu nowa wersja tzn zgodna z klientem ;x <3

Ta rusek boxy w dzień kobiet też były ;) W czwartek - jedyne 6 dni (420k uri) do tyłu...

7yo9.png

Opublikowano

W czwartek? Tuż to będzie trwało niemal tydzień ....hmm co do odpowiedzialności: nie wypowiem się:) Ciągle w plecy tak jak wyżej określił to Wacek

Opublikowano

Te aktualizacje KBota to poprostu tragedia , wszelakie granice przekracza .... no cóż czekać dalej trzeba a ja na boczku poszukam gdzieś tańszej licki do PBDO ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ta rusek boxy w dzień kobiet też były ;) W czwartek - jedyne 6 dni (420k uri) do tyłu...

Boxy były na RU serwerach , więc nikogo nie okłamałem . przeczytaj mój temat tamten napisałem że info nieoficjalne i ogranij . :)

0fc5fb0fb2710.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...