Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z TA 9.81

jerzol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

gram na ots i potrzebny mi jest bot do samego leczenia . sciagnelem TA 9.81 i pythona 24 . Lecz wyskakuja mi blad i nie moge go uruchomic ; C "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie , poniewaz nie znaleziono MSVCR71.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem"

Pomorze mi ktos : )?

0lamen.png
Opublikowano

Spróbuje ci pomóc. Brakuje nie których pilków ( nie zbędnych ) pliki .dll są bardzo ważne i potrzebne, jeżeli wyskakuje ci błąd, iż brakuje

danego pliku .dll, natychmiastowo go ściągnij, a twój program zadziała odpowiednio. Jeżeli masz bota zainstalowanego w folderze o nazwie np. TA 9.81 wklej tam potrzebne do uruchomienia pliki .dll w tym wypadku jest to MSVCR71.dll, jeżeli wrzucisz tego potrzebny będzie jeszcze jeden plik .dll, do poprawnego działania programu. MSVCR71.dll potrzebny jest tylko do uruchomienia, jednak następny plik .dll do poprawnego działania.

Myślę, że pomogłem. Liczę na + do reputacji, miłego grania.

Myślę, że pomogłem. Liczę na + do reputacji, miłego grania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...