Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe info o planach na ten rok. Zmianki o 8.5 i o 8.6

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli tak jak pisałem wczesniej, w 8.5 mamy drugą linie medów niemieckich a w 8.6 druga linia medów radzieckich. Dodatkowo w 8.5 dojdą nowe lighty radzieckie a w 8.6 podmianka T-50-2 na MT-25.

Z notki wynika także, że w tym roku będzie sporo tych patchy, a pod koniec roku ma wyjść drzewko japońskie z magazynkami.

http://ftr-wot.blogspot.com/2013/03/wargaming-plans-for-2013.html

- according to the developers, 2013 will be all about team competitions and e-sports
- 7/42 companies will be implemented
- 2013 has 6-10 patches planned (2 of which are out already), new tanks and maps are planned for most (perhaps each one) of them
- up to 11 new maps are planned for 2013
- 0.8.5 will have the German medium branch (VK2001DB, DW, VK3002DBv1, Indienpanzer, Leopard prototype, Leopard)
(SS: also apparently the 3 Soviet light tanks: T-60, T-70, T-80 at tier 2, 3, 4 probably)
- 0.8.6 will bring the new Soviet medium branch and possibly the replacement of T-50-2 with MT-25
- tier 9 and 10 arty - early autumn, after that the British arty will come
- premium Type 59 will not return regularily, might be a part of events/special sales, but the Chinese premium heavy WZ-111 might make an appearance
- Japanese tanks will appear either at the end of this year, on early next year, some of them are confirmed to have autoloaders
- replay mechanism will be changed this year too, replays will be stored at WG server

76561198001815076.png
Opublikowano

to szybko muszę zrobic t-50-2 brakuje 30k expa :D

8.5 jest planowany ma kwiecień, czyli w najgorszym przypadku masz czas do początku maja.

76561198001815076.png
Opublikowano

Czyli tak jak pisałem wczesniej, w 8.5 mamy drugą linie medów niemieckich a w 8.6 druga linia medów radzieckich. Dodatkowo w 8.5 dojdą nowe lighty radzieckie a w 8.6 podmianka T-50-2 na MT-25.

Z notki wynika także, że w tym roku będzie sporo tych patchy, a pod koniec roku ma wyjść drzewko japońskie z magazynkami.

http://ftr-wot.blogspot.com/2013/03/wargaming-plans-for-2013.html

- according to the developers, 2013 will be all about team competitions and e-sports

- 7/42 companies will be implemented

- 2013 has 6-10 patches planned (2 of which are out already), new tanks and maps are planned for most (perhaps each one) of them

- up to 11 new maps are planned for 2013

- 0.8.5 will have the German medium branch (VK2001DB, DW, VK3002DBv1, Indienpanzer, Leopard prototype, Leopard)

(SS: also apparently the 3 Soviet light tanks: T-60, T-70, T-80 at tier 2, 3, 4 probably)

- 0.8.6 will bring the new Soviet medium branch and possibly the replacement of T-50-2 with MT-25

- tier 9 and 10 arty - early autumn, after that the British arty will come

- premium Type 59 will not return regularily, might be a part of events/special sales, but the Chinese premium heavy WZ-111 might make an appearance

- Japanese tanks will appear either at the end of this year, on early next year, some of them are confirmed to have autoloaders

- replay mechanism will be changed this year too, replays will be stored at WG server

Czy jest najmniejsza wzmianka o polskich czolgach???

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

te nowe radzieckie lighty pójdą na 2,3,4 tiery a T-50 zostanie 5 tierem ?

To jest najbardziej prawdopodobny scenariusz. Linia będzie wyglądać jak linia niemiecka. MT-25 będzie na szóstym tierze. Pozostaje pytanie co się stanie z T-50-2, czy dadzą go jako czoł unikat (oby) czy po prostu podmiana modeli.

76561198001815076.png
Opublikowano

to szybko muszę zrobic t-50-2 brakuje 30k expa :D

Mi tez brakuje 30k expa ale gram T-50 bardzo zadko awiec musze sobie troche wiecej nim pograc i bedzie git :D

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

Czy jest najmniejsza wzmianka o polskich czolgach???

Tutaj trzeba cie uświadomić że pierwszeństwo mają aktualne nacje .

Zawsze mogą zmienic palny tak jak to było w roku 2012.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Unikatu nie zrobią na 100%. Prawdopodobnie T-50-2 zniknie z drzewka, ale to tylko moje przypuszczenie. Może zrobią tak jak w USA, że Chaffee jest na 5 tierze ale od 4 tieru odchodzą 2 linie.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Unikatu nie zrobią na 100%. Prawdopodobnie T-50-2 zniknie z drzewka, ale to tylko moje przypuszczenie. Może zrobią tak jak w USA, że Chaffee jest na 5 tierze ale od 4 tieru odchodzą 2 linie.

T-50-2 nie będzie już w drzewku - to jest pewne. Nie wiadomo czy zniknie, czy WG da go jako prezent.

76561198001815076.png
Opublikowano

Moje informacje się potwierdziły :)

http://worldoftanks.eu/pl/development

Jesteś niezawodny :)

Czy tylko ja nienawidze piaszczystej rzeki ?

BTW nowe mapy na ten roka idą :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Xanter zawsze umie coś załatwić, pomóc, doradzić i dać nowe info. Tylko ciekawi mnie to, że Fernox który tylko przeszkadza i źle doradza ma KidModa.
BTW. Dzięki za info, szkoda że jeszcze wszystkiego o nowych medach niemieckich nie wiadomo i o T-60, bo jestem ciekaw z czego będzie szedł.

Opublikowano

Dobre informacje dodajesz Xanter jak zawsze, dzięki. Liczę na więcej info w przyszłości jak się tylko ujawnią ujawnią:)

@Offtop: zgadzam się z up dlaczego gość który nie zna się dobrze na Wocie ma kidmoda??:\

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Xanter zawsze umie coś załatwić, pomóc, doradzić i dać nowe info. Tylko ciekawi mnie to, że Fernox który tylko przeszkadza i źle doradza ma KidModa.

BTW. Dzięki za info, szkoda że jeszcze wszystkiego o nowych medach niemieckich nie wiadomo i o T-60, bo jestem ciekaw z czego będzie szedł.

Moim zdaniem będzie się ta linia zaczynała tam, gdzie teraz zaczyna się linia T-50. Dla zainteresowanych ta linią, polecam jak najszybciej odblokować i kupić T-50-2 (po podmianie MT-25) bo przypuszczam że będzie on kończył tą linie na 6 tierze.

Tak swoją drogą, to łapcie trochę nowego info:

http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-1004--na-tropie-world-of-tanks-32/

T-60 na nowej mapie, która zresztą fajnie się zapowiada

hgmmh.jpg

ghmgm.jpg

djdj.jpg

Leopard I na nowej mapce

02djfdfj.jpg

01dfjfj.jpg

dfdjdj.jpg

76561198001815076.png
Opublikowano

Moim zdaniem będzie się ta linia zaczynała tam, gdzie teraz zaczyna się linia T-50. Dla zainteresowanych ta linią, polecam jak najszybciej odblokować i kupić T-50-2 (po podmianie MT-25) bo przypuszczam że będzie on kończył tą linie na 6 tierze.

Tak swoją drogą, to łapcie trochę nowego info:

http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-1004--na-tropie-world-of-tanks-32/

T-60 na nowej mapie, która zresztą fajnie się zapowiada

hgmmh.jpg

ghmgm.jpg

djdj.jpg

Leopard I na nowej mapce

02djfdfj.jpg

01dfjfj.jpg

dfdjdj.jpg

Te mapy to chyba wejdą jak wprowadzą Czołgi Japońskie. (Tak mi sie wydaje, bo te mapy wyglądają na japońskie)

Opublikowano

Jak narazie wiadomo tylko o jednej mapie azjatyckiej. Z czego ci mi wiadomo, to dodają takie mapy bo mają duże zainteresowanie na rynku azjatyckim :)

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...