Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban permamentny za ?

Nonenick40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj grałem sobie cos około 15:30 i wywaliło mnie z gry, następnie mi i moim kolegom nie wyszukiwalo serwerów więc zrobiłem sobie przerwę tak do 21. Następnie wyszukalem serwery ponownie i pierw nie wyszukało serwerów , a za drugim razem wyskoczył komunikat z przekroczeniem czasu wyszukiwania. Po około 5-10 s wywaliło mnie do pulpitu, lecz gdy prubowalem się zalogować jeszcze raz wyskoczył komunikat "you has been banned permamently". Dodam ze kolega około tydzień temu dostał bana rownież , ale go odbanowali po ok 1h, a u mnie minęła już noc i dupa. Czytałem inne tematy i pisali ze może to potrwać 1-2 dni a nawet tydzień . Żeby nie było wątpliwości NIE UZYWALEM CHEATÓW . Mam szanse na szybkiego unbana czy pisać do suppa? Piszcie czy tez mieliście podobne sytułacje.

Jeżeli chcesz już cos napisać to nie pisz np.: kup nowego seriala. Albo :1 hackera mniej , czy: na 100 miałem cheaty.

Pozdrawiam

Opublikowano

Napisz o UB skoro nic nie zrobiłeś, gość z Live mojego znajomego miał to samo. Tylko że do dziś ub nie dostał ;x, warto spróbować napisać do supportu bo on jeszcze tego nie zrobił

Opublikowano

Zajebis***, pojawiłem się nagle jakiś ziom do mnie zaczął strzelać - zdjął mnie 1 strzałem i HACK DETECTED - You are banned na chacie

wywala mnie z gry i mam permbana gg warz gg wp

d89a8dae.jpg
Opublikowano

To jest właśnie piękne WarZ :) Uczciwi ludzie dostają bany a nieuczciwi grają sobie dalej używając cheatów :)

Opublikowano

Ta gra jest popier*olona!

Nie miałem cheatów..Znalazłem mojego pierwszego blasera. Lezę na dachu za zasłoną i nagle HeadShot przez ścianę gościu przeszedł i potem bana dostałem jak go zreportowałem!

Opublikowano

Drogi kamilkosiak.

Jeśli uważasz że bana masz "za nic" to nie żal się tutaj, tylko napisz do nich :)

Ja nie wiem skąd wy wynajdujecie takie problemy że ban bo zreportowałem kogoś ._.

N3aQbHb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...