Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Build Craft na Bukkita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość instalacji pluginów czy czegoś z build crafta lub czegoś podobnego na bukkita, pomyślnie zainstalowalem machinamod ale ma on mało możliwości, jest po prostu mało potrzebny. jeżeli ktoś mógłbym podrzucić linka do tuta czy czegoś byłbym wdzięczny ;]

;)

Opublikowano

Dzięki, już składam do kupy, zobaczymy co z tego będzie ;)

@edit
mógłby mnie ktoś oświecić-
"Krok 6: Ciesz sie swoim serwerem, zainstaluj ten forge na cliencie , mody ktore wgrales na serwer, i GRAJ"

czy tu chodzi o wgranie tego rara(forge) na mojego sp oraz mody które wgrałem muszą być u mnie i u gościa po 2 stronie bukkita tak ??

@edit 2

dobra panowie, teraz ostatnia rzecz ;) mianowicie ...

http://www.mod-buildcraft.com/

pobieram buildcrafta z tej stronki, jak mam teraz go wrzucić na serwer a zarazem na swojego SP co dalej za tym idzie na SP kumpli ... Prosze o jak najszybsze odpowiedzi ;)

@edit 3

poprawnie zainstalowalem, na singlu działa, na buildzie gdy wbijam na serwa all oke, chce postawić przykładowo pompe, ona pojawia się i znika po mniejszej ilości sekundy, co teraz??

panowie/panie pomocy !!!

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...