Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie - ile FPS wyciągnę ? xD

creeperererer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanqo :

Pytanie jak w temacie na tym sprzęcie xD:

Proc: Intel Core i7 3820 (później coś z Ivy Bridge-E jak wyjdą w 3 kwartale 2013r.)

MOBO: Asus Rampage IV Extreme

Grafa: Asus GeForce GTX TITAN (oh yeah, like a boss)

RAM: Corsair 1600 MHz 32GB :p

Opa super komp xD

Piszcie xD

Wiem że ludzkie oko wychwyci max 60 FPS, ale jestem maniakiem wydajności xD

Nawet w teście Windows muszę wypaść dobrze xD

MODERATORZE, ZANIM ZAMKNIESZ TEMAT/DASZ PUNKTY LUB ZROBISZ COKOLWIEK Z MOIMI POSTAMI/TEMATAMI NAJPIERW NAPISZ CO JEST ŹLE, A JA TO EW. POPRAWIĘ....

Opublikowano

Po co tyle tych emotikonek? Druge pytanie po co szpanujesz? Kogo to obchodzi jaki masz sprzęt. Idź sobie do działu komputery i tam napisz swój sprzęt. @TOPIC nikt nie jest jasnowidzem ~600. Zależy od ustawień.

Opublikowano

@up Ma i się chwali, wolny kraj. Powiem Ci tak nie będziesz miał nawet 1 laga w mc :)

zależy od internetu :) pochwal się swoim łączem internetowym

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Idiots, idiots everywhere.
Ludzkie oko jest w stanie dostrzec 60-70 fps. Każdy fps więcej to głupota.
Jak myślicie dlaczego jest opcja pod tajemniczą nazwą Vertical Sync (Synchronizacja pionowa)

Porównanie :
Radeon HD 7970 - 70.6/80fps
Asus GeForce GTX TITAN - 81/83.2fps
(TES V)

Gratuluję wydania 2,6k więcej za 10 fps na rozdziałce 2560x1440 do której są potrzebne dwa monitory, bo chyba dopiero telewizory o takiej rozdziałce zaczynają wchodzić i 3 fps na full hd(1920x1080).

Maniacy uzyskują jak najlepsze wyniki, przy jak najniższych kosztach ...

Jeśli chodzi o nowe gry, to prawda zyskuje się 30~60 fps, których nie jest się w stanie zauważyć. Jedyny plus jest taki, że ta karta powinna pociągnąć przez najbliższe 6-7 lat.

Komputer dla wysokiej klasy grafika/software'owca, a nie dla gracza - gracz nie wykorzysta 50% potencjału, który oferuje ten sprzęt.

Pochwal się monitorem, bo jestem ciekaw, na czym wyświetlasz obraz, który ma do zaoferowania ta karta i najlepiej powiedz, że jest on na ustawieniach fabrycznych <3

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

1. Ja się nie chwalę - to po pierwsze ...

2. Monitor to LG Flatron M2262D ,ale zmienię na coś lepszego ew. podepnę DVI ^^ to po drugie...

3. Byłem po prostu ciekaw, bo jeszcze tego sprzętu nie mam i waham się przy wyborze - to po trzecie ...

MODERATORZE, ZANIM ZAMKNIESZ TEMAT/DASZ PUNKTY LUB ZROBISZ COKOLWIEK Z MOIMI POSTAMI/TEMATAMI NAJPIERW NAPISZ CO JEST ŹLE, A JA TO EW. POPRAWIĘ....

Opublikowano

nie chwalisz sie ? naprawde ?

"(oh yeah, like a boss)"

"Opa super komp"

z 800 fps moze bedziesz mial.

btw po uj taki temat? wlacz se minecrafta i zobacz...

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

1. Ja się nie chwalę - to po pierwsze ...

2. Monitor to LG Flatron M2262D ,ale zmienię na coś lepszego ew. podepnę DVI ^^ to po drugie...

3. Byłem po prostu ciekaw, bo jeszcze tego sprzętu nie mam i waham się przy wyborze - to po trzecie ...

nie chwalisz sie ? naprawde ?

"(oh yeah, like a boss)"

"Opa super komp"

z 800 fps moze bedziesz mial.

btw po uj taki temat? wlacz se minecrafta i zobacz...

Hę ?

Opublikowano

...

Po co Wam te 17806 FPS jak ludzkie oko widzi max 60? : oo

Wyciągniesz te niepotrzebne 400FPS spokojnie, przy shaderach 300.

Gra na pewno będzie płynna, o to się nie martw.

Tak czy siak komputer jak za tą cenę nie zwala z nóg.

5465845486.png

Opublikowano

Jak ja gram w lola to czuje różnice miedzy 300 a 70 klatek i tganie w <100 jest dla mnie bardzo niekomfortowe

Opublikowano

Brawoooo że się chwalisz kompem "ile FPS'ów wyciągnie" no ja ***** włącz MC i sprawdź je tam

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

Brawoooo że się chwalisz kompem "ile FPS'ów wyciągnie" no ja ***** włącz MC i sprawdź je tam

Przecież mówił, że na razie zastanawia się nad tym sprzętem więc wyluzuj i 1. czytaj ze zrozumieniem 2. przeczytaj cały temat zanim napiszesz niepotrzebnego posta.

sygnatura3.png
Opublikowano

Wyciągniesz na pewno tyle, aby mc mógł pójść u Ciebie spokojnie.
Ale też bez przesady, sam dawniej kiedyś miałem jeszcze tego złoma z tą wielką dupą, przepraszam za wyrażenie, ale tak to się nazywa.. i chodziło elegancko, więc dlaczego miało by na twoim nie pójść ? :)

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Kur** ile razy mam powtarzać ?!?!?!?!?!?!?!?!??!??!??!?!?!?!?!??!!!??!

Chcę się dowiedzieć bo nie mam jeszcze tego sprzętu Diuus kurna !

Przecież mówił, że na razie zastanawia się nad tym sprzętem więc wyluzuj i 1. czytaj ze zrozumieniem 2. przeczytaj cały temat zanim napiszesz niepotrzebnego posta.

No niestety niektórym trzeba powtarzać 5 miliardów razy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...