Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Punkty ligowe

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0 punktów ? Może był to błąd silnika Riota , ale to jest mała prawdopodobność ... W takim przypadku możesz napisać do Supporta o odzyskanie albo odpuszczenie sobie xD.

Opublikowano

0 punktów ? Może był to błąd silnika Riota , ale to jest mała prawdopodobność ... W takim przypadku możesz napisać do Supporta o odzyskanie albo odpuszczenie sobie xD.

Tak 0 punktów.Jak napisze do riot to odzyskam te punkty?

Opublikowano

Odczekaj chwile, ja kiedyś wygrałem rankeda gdy miałem pierwsza wygrana dnia, i nie zaliczyło 80+150 ip dopiero po godzinie te ip doszły ..

Opublikowano

Tak 0 punktów.Jak napisze do riot to odzyskam te punkty?

Poczekaj do jutra jak ci się one ci nie powrócą , a bardzo zależy ci na tych punktach , to napisz do supporta , oni sprawdzą na konsoli i oddadzą tylko licz się z tym że mogą odpisać ci po tygodniu .

Opublikowano

obciążenie serwera jest, nigdy nie mieliście, że wygraliście grę , a ip doszły wam na nestępny dzień? -.-

a poza tym, czy ty śmieszny jesteś, że będziesz się spinał o te 15 pkt? x.x

Opublikowano

@Up - Jest bardzo duże obciążenie aktualnie bardzo dużo graczy nie może się zalogować na leagueoflegends. Musimy przeczekać , oraz lepiej nie ryzykować grając , bo nie wiadomo co się może stać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...