Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Sądzicie O Dubstepie ?

BarTeXiN.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chujowe. Muzyka dla gimbusów. Kiedy skończysz 16 lat zrozumiesz.

Chujowy jest twój komentarz. O gatunkach nie powinno się dyskutować. Ja nienawidzę niektórych gatunków muzyki, ale w przeciwieństwie do Cb nie piszę o tym na forach publicznych. Jeśli już w ogóle masz zamiar pisać takie komentarze to z uzasadnieniem.

@topic

Dwa słowa, Dubstep Forever.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

@up

A na forach prywatnych o tym piszesz? Jest takie coś w ogóle? W dodatku piszesz o uzasadnieniu - gość napisał, że dubstep jest chujowy i go zjechałeś a sam ograniczyłeś się do dwóch słów. Cóż za argumentacja.

Sam dubstep średnio lubię, bardziej nadaje się na imprezki kiedy nie słucha się hard rocka tylko jakiś skocznych kawałków (dubstep, Magik). Ogólnie na codzień nie dałbym rady tego słuchać.

Opublikowano

No, wypierdalaj. ;)

Dubstep nie jest zły, fajny pomysl mieli na taki rodzaj muzyki, lubie czasem sobie tez posłuchac. Jednak o gustach muzycznych typu "lubie nie lubie" lepiej na forum nie dyskutować, bo gimbusy sie wykłócać bedą ze sluchali dubstepu zanim to było modne etc.

Opublikowano

Powiem tak.
Wszystko lepsze od polskiego rapu.

Skrillex to nie dubstep, to muzyka elektroniczna.
Metal>Rock>Rapcore>Dubstep>Elektroniczna

Lubię większość rodzajów muzyki, ale "przejściowo"
Na początku, jak byłem małym gimbuskię słuchałem polskiego rapu (Grupa Operacyjna ♥)
Potem miałem "przerwę" od muzyki, znudziła mi się.
Potem zacząłem słuchać dubstepu, elektronicznej itp.
Potem rapcore, początki rocka i metalu.
Teraz metal.
I lubię wszystko, oprócz rapu.
Dobry rap nie jest zły, ale dobry rap to nie polski rap

shoob.png

Opublikowano

rozumiem ,można nie lubieć muzyki ,ale osoby której słucha tylko przez to? naprawde?

rozumiem takich co hejtują takich co słuchają skrillexa nowszych (!) kawałków bo to juz nie dubstep tylko electro

i jeszcze mowia ze go od zawsze sluchali

takich tepic

ale naprawde nie hejtujcie ludzi ktorzy naparwde sa w temacie

skrillexa slucham tylko stare kawalki z 2k10? z żadnych płyt tylko pojedyncze kawałki

­

Opublikowano

Dubstep jest zajebsity. <3 Jak dla mnie Skrillex (niektóre piosenki są zjebane, ale niektóre wręcz zajebiste) to równiez dubstep, choć większość jego nutek podchodzi pod elektronike.

Generalnie kiedyś nie lubilam, uważalam, że to zwykly remont i wiertarki, ale się to jakos zmienilo. Tylko czasami mnie boli głowa jak za długo slucham. xD

Opublikowano

@up

A na forach prywatnych o tym piszesz? Jest takie coś w ogóle? W dodatku piszesz o uzasadnieniu - gość napisał, że dubstep jest chujowy i go zjechałeś a sam ograniczyłeś się do dwóch słów. Cóż za argumentacja.

Sam dubstep średnio lubię, bardziej nadaje się na imprezki kiedy nie słucha się hard rocka tylko jakiś skocznych kawałków (dubstep, Magik). Ogólnie na codzień nie dałbym rady tego słuchać.

Czepiasz się o byle gówno. Nie na forach prywatnych też o tym nie piszę, bo uważam to za skończony idiotyzm. Zaczynasz mnie wkurzać swoimi aroganckimi wypowiedziami. Hipokryzja na poziomie.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Wg mnie to ten Dubstep tak się wkradł do Polski i zamieszał w głowie tym dzieciakom wszystkim . Po prostu masakra . Nie widzę w tym nic fajnego ani korzystnego. Ot taka sobie muzyka ;x

Opublikowano

Uwielbiam dubstep, ale jak zaczęli go puszczać w każdym filmie na YT, to mi się rzygać chce -.-

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Ostatnio zacząłem słuchać Dubstepu i niektóre kawałki są naprawde fajnee :D Bardzo polecam Knife Party i Skrillex'a :P

imetin_logo.png

Opublikowano

Każdy słucha czego słucha ;_;

Moja opinia? Nie lubię ale szaunję zdanie innych.

rock-band-queen-freddie-mercury-banner.j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...