Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścinki w Metin2

bl1tzZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj zaczalem grac w metina, co 30-40 sekund mam scinke na 2, raczej to nie wina sprzetu bo nie jest zly, przewyzsza o duzy wymagania gry.

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Witam, wczoraj zaczalem grac w metina, co 30-40 sekund mam scinke na 2, raczej to nie wina sprzetu bo nie jest zly, przewyzsza o duzy wymagania gry.

Prosze o pomoc.

to może napisz jaki masz ten sprzęt, blaszak czy laptop. a inne gry jak chodzą? przeinstaluj sterowniki, zobacz jak masz laptopa przełączanie grafiki czy przypadkiem na zintegrowanej nie grasz.

18706.png

21939.png

14119.gif

Opublikowano

Registry ? Przeinstalowanie metina? sterowniki dla karty ,plyty glownej ? Napisz jaki win

sygna.png

Opublikowano

Prędkość Internetu ? Z jakiego hosta masz ?

Mi się wydaje że będzie to spowodowane przegrzewaniem się procesora, miałem kiedyś tak tylko że z innymi grami.

Może powinieneś odkurzyć lekko Procesor. Zamknij niepotrzebne procesy itp .

badmeetsevil.png

__________________________________________________________________________________

Opublikowano

Internet mam jeden z szybszych w Polsce- swiatlowody. To mozna wykluczyc od razu.

Opublikowano

To postaraj się pokombinować z tymi procesami , zmniejsz obciążenie Procesora.

Ściągnij program CCleaner i wyczyść niepotrzebne rejestry.

Może ci pomoże warto spróbować.

badmeetsevil.png

__________________________________________________________________________________

Opublikowano

Internet mam jeden z szybszych w Polsce- swiatlowody. To mozna wykluczyc od razu.

Zapewne 'ten superszybki' LTE z Cyfrowego Polsatu lub 'ogromne' 100 Mb/s z UPC - zgadłem? :-) Wyczyść komputer CCleanerem i pobierz .NET Framework.

Opublikowano

Nie, nie zgadłeś. Internet mam z firmy MOICO, gdzieś w dziale komputery jest temat "pochwal sie swoim internetem". Mozesz poszukac mojego wyniku jak bedzie Ci sie cchialo.

Mam netframeworka, ccleanerem juz przeczyscilem. Cos jeszcze?

Opublikowano

Zamknij niepotrzebne procesy, może jednak te sterowniki . Ściągnij program do aktualizacji sterowników.

Na razie nic Innego mi do głowy nie przychodzi.

badmeetsevil.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...