Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!

liderr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oto moj pierwszy temat i pytanie polega na tym czy na tym sprzecie pojdzie bf3 na minimalnych ustawieniach:

Windows: Windows Xp SP3

Cpu: Intel Pentium Dual Cpu E2140 1.60GHz

Ram: 2GB DDR2

Gpu: Nvidia Geforce Gt 520 2GB DDR3

Opublikowano

Nie zadziała bo masz Windows XP który nie wspiera Directa potrzebnego do działania BF3.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ogólnie to komp jest za słaby jak wsadzisz Windows 7 przy 2GB Ram'u W7 zjada 1GB pozostaje 1GB a to może być przy BF3 za mało.... Więc na tym nie pograsz.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Odpali sie, ale zeby plynnie grac bedzieszm usial ustawic najnizsze mozliwe detale i najnizsza mozliwa rozdzielczosc.

Bez wykręcenia procesora nie da rady pograć. Ten DC jest strasznie słaby, a stworzony do O/C.

Opublikowano

Przy 20FPS to masz pokaz slajdów.. Minimum do grania to 24FPSy.

Opublikowano

Gdybyś miał CPU pokroju i3 2100 to pograłbyś komfortowo na low w 1280x720.

Teraz zostanę zlinczowany za to co napisałem, ale sam nie wierzyłem, że kumpel wyciąga 40FPS na low. Pojechałem do niego i to się okazało prawdą. BTW. Obczajcie sobie na YT usera o nicku ThePolishMafiaGames. Ma i3 2130 + GT520 i jeszcze nagrywa płynnie w 720p xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...