Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak ustawić pbdo

lubieBOCIĆ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj licecje na pbdo bota użyłem task creator 2.9 do zrobienia taska miał zbierać boxy i rozwalać alieny ale zamiast tego atakuje aliena ucieka od niego i zbiera boxsy później wraca bije go i znowu na boxy i tak naokrągło coś źle ustawiłem w taskcreator 2.9 czy co mam zrobić?

chodzi o to że w takim tempie rozwali jednego aliena na 10 minut jeżeli mu go ktoś nie zabije

daje like

Opublikowano

No właśnie to jest jego przewaga nad K i I botem, że on zbiera skrzynie w trakcie bicia. Zapewniam Cię, że wszystko jest dobrze i tak będziesz miał jeszcze większe zyski niż jakby dobijał aliena i leciał po skrzynki ;) No ale jak nie chcesz to w zrób sobie 2 taski, jeden na same boxy i puszczaj na jakieś 4 h potem na 24 h task na alieny i znowu na boxy ;)

7yo9.png

Opublikowano

No właśnie to jest jego przewaga nad K i I botem, że on zbiera skrzynie w trakcie bicia. Zapewniam Cię, że wszystko jest dobrze i tak będziesz miał jeszcze większe zyski niż jakby dobijał aliena i leciał po skrzynki ;) No ale jak nie chcesz to w zrób sobie 2 taski, jeden na same boxy i puszczaj na jakieś 4 h potem na 24 h task na alieny i znowu na boxy ;)

Wiem że ma zbierać w trakcie bicia i tak by było ok

ale jak on puszcza aliena i leci do boxa to ktoś mi przejmnie chce żeby nie odlatywał od niego tylko bił i zbierał pomiędzy i koło aliena w trakcie bicia

Opublikowano

No to już nic z tym nie zrobisz bo trzeba by ustawiać odległość zbierania skrzynek np. na 1000 JA a to jest automatycznie ustawione, nie w taskach.

7yo9.png

Opublikowano

Na forum jest taskscript od tego, sam używam. Poszukaj na forum, ew. wrzuce ci jak ze szkoły wrócę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...