Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiś Żart?!

CiemnaStrefa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem z kolegą normala, i miałem w teamie 4 polaków, mój kolega z reala wyzywał się strasznie z tymi Polakami. Ja napisałem w tej rundzie tylko jedno słowo "nice" . Po kilku dniach otrzymałem bana na 7dni, i oto jeden z powodów bana :

http://img16.imageshack.us/img16/7833/1231il.png

http://img194.imageshack.us/img194/4237/1111333.png

To jest do cholery jakiś żart !?

Ci z riota to jacyś popierdolce czy co ?

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

Wyślij te screeny do Supporta , jeżeli cie tak kusi mocno do grania ale i tak pewnie ci odpiszą dopiero za 2 dni . Wytłumacz im co zrobiłeś i żeby udowodnić że nie kłamiesz , żeby wszedli w konsole i zobaczyli:)

Opublikowano

słyszałem ze 60h, bana mam do piątku, to pewnie zanim odpiszą to już będzie po banie ;p

Ostatnio mi odpisali po 8 dniach.

Opublikowano

Bana nie dostałeś za otrzymanie raportów z 1 gry, tylko z 5. Widocznie w innych grach przesadziłeś i Trybunał postąpił tak jak postąpił...

Opublikowano

Kolega trolla... so epic :D

Polska wredota się szerzy, w każdym panstwie (grupie społecznej itd.) gracze obierają sobie jakąś nację, którą w LoLu reportują a tylko Polska obrała sobie za wroga współplemieńców.....

Niedociągnięcia są w każdej grze, zawsze do ekipy wkradnie się matoł, który będzie wydawał wyroki nie znając ani języka ani okoliczności sprawy. Jedynie "wyżsi" rangą z Riotu mogą coś wskórać chociaż i tak ban minie wczesniej.

Opublikowano

słyszałem ze 60h, bana mam do piątku, to pewnie zanim odpiszą to już będzie po banie ;p

60dni wielcy znawcy..

@Topic

oni w tym trybunale klikaja "ukarz" zeby dostać za darmo 5 IP, a jak wiemy.. polska nr 1 jeżeli ma cos dostać za darmo

Opublikowano

Co z tego? Pisz do nich. Dostaniesz rekompensate. Mój kolega miał dostac bana na 7dni a dostał na 2tyg. i w zamian otrzymał bodajże 2 czy 3k rp :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Jak napisałeś 3 dni temu, to znaczy że w czwartek. A w weekendy mało kto tam te zgłoszenia patrzy. Moim zdaniem do środy powienieneś mieć odpowiedź.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

60dni wielcy znawcy..

@Topic

oni w tym trybunale klikaja "ukarz" zeby dostać za darmo 5 IP, a jak wiemy.. polska nr 1 jeżeli ma cos dostać za darmo

h=godzina

Za trybunał nie ma już IP

Opublikowano

A jak ma się sprawa w pozostałych 4 zgłoszeniach ; ) ?
Jeżeli gracz jest czysty - to nawet po 5 zgłoszeniach (pierwszych w karierze) nie będzie sprawy, poza tym - większośc głosujących w trybunale przegląda tylko pierwsze zgłoszenie, ew. 1-3.

Opublikowano

Jezu nie karmcie trolla

KENNEN GRA 1/17

Cassiopeia [00:16:16] and again ks Cassiopeia [00:16:18] stupid claun Cassiopeia [00:16:22] i fck u Cassiopeia [Wszyscy] [00:29:44] sucker team Cassiopeia [00:32:28] stupid team Cassiopeia [00:33:17] gg shaco ez and jarvan Cassiopeia [00:33:25] fcking stupid team Cassiopeia [00:33:25] eu Cassiopeia [00:33:31] usless shaco Cassiopeia [00:34:46]

never more play ranked jarvan

Vayne [Wszyscy] [00:29:56] surr noobs Vladimir [00:28:51] to zrobisz mi laske?

Wukong [00:00:55] dat lee Wukong [Wszyscy] [00:04:44] i go afk Wukong [00:04:53] fcking troll leee Wukong [Wszyscy] [00:07:48]

fcking zero

http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/pl/case/390553/#nogo zresztą macie lina do trybunału przecie to flejmuje a potem płacze że ban -.-

Macie cześć JEGO ODZYWEK :)

Opublikowano

1/17/1 kennenem, gra nr2 ciągłe wyzywanie innych graczy, gra nr3 również ciągłe wyzywanie innych graczy, gra nr4 "surr noobs", gra nr5 "Vladimir [00:28:51] to zrobisz mi laske?"

Już wiesz za co? Masz downa, to nagroda.

Opublikowano

Zajebiste staty kennenem naucz mnie mistrzu!. A jednak powinienes wiedziec za co dostałeś bana :)

Vladimir [00:28:51] to zrobisz mi laske?

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Przemówię teraz całym, czy tam większością ludu;

• Trybunał jest do dupy. Czemu? Bo to gracze decydują o tym, czy będzie ban czy nie. Riot tylko wchodzi sobie w trybunał, te zgłoszenia, który mają więcej na "Punish", odznaczają grupką i banują.
  • Do tego jest potrzebny normalny oddział, który panuje nad banami, a gdy już napiszesz do supportu, to Oni Ci wyślą automatyczną wiadomość - zrobić szybko, mieć go z głowy.
  • Nie które wiadomości od support, powiedzmy że 80% jest są bez sensu, i zazwyczaj jest to automatyczna odpowiedź, nie na temat, czy też nie taka, o którą prosiliśmy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Słuszny ban, jeszcze się kłóci.. Jakiś żart?!

@edit

Poza tym z tego co mi wiadomo, to za pierwsze wykroczenie jest ostrzeżenie, więc to już w jego przypadku recydywa.

Opublikowano

Odezwały się Polaczki i hipokryci.

Jak byście nie widzieli to trollowałem od początku gry tym kennenem, tłumaczyć dlaczego wam nie będę.

Po drugie ciekawe czy wy byście byli tacy szczęśliwi jak na rankedzie jungler przychodził by wam na TOPA i oddawał 2 buffy i kille przeciwnikowi.

Po trzecie tak czy tak niczego wasze krytykowanie nie wyjaśnia mi dlaczego dostałem bana za report "kolega trolla" bądź za napisanie "surr noobs" .

1/17/1
kennenem, gra nr2 ciągłe wyzywanie innych graczy, gra nr3 również
ciągłe wyzywanie innych graczy, gra nr4 "surr noobs", gra nr5 "Vladimir
[00:28:51] to zrobisz mi laske?"

Już wiesz za co? Masz downa, to nagroda.

Odezwał się hipokryta który sam właśnie obraża.

Od kiedy wytykanie błędów to obraza?

Opublikowano

Odezwały się Polaczki i hipokryci.

Jak byście nie widzieli to trollowałem od początku gry tym kennenem, tłumaczyć dlaczego wam nie będę.

Po drugie ciekawe czy wy byście byli tacy szczęśliwi jak na rankedzie jungler przychodził by wam na TOPA i oddawał 2 buffy i kille przeciwnikowi.

Po trzecie tak czy tak niczego wasze krytykowanie nie wyjaśnia mi dlaczego dostałem bana za report "kolega trolla" bądź za napisanie "surr noobs" .

Odezwał się hipokryta który sam właśnie obraża.

Od kiedy wytykanie błędów to obraza?

Dostałeś bana słusznie na drugi raz TAB mute innych i muzyka na kompie wyciszasz lola i grasz wyjebane w innych grasz solo czasami duo nie zwracaj uwagi TROLLUJESZ = BAN FLEJMUJESZ = BAN

Opublikowano

Nie będziesz się tłumaczyć, riot też nie będzie, dostałeś bana 100000% słusznie, dobrze Ci tak, niepotrzebny spam im robisz w skrzynce, przez co naprawdę poszkodowani będą musieli czekać dłużej.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Nie będziesz się tłumaczyć, riot też nie będzie, dostałeś bana 100000% słusznie, dobrze Ci tak, niepotrzebny spam im robisz w skrzynce, przez co naprawdę poszkodowani będą musieli czekać dłużej.

Nie poplacz sie tutaj ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...