Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FiberHost.pl czy disCONNECT.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę się z Tobą kłócić do puki się nie ogarniesz i nie zaprzestaniesz oczerniania firmy. Chyba masz rozum i jesteś wstanie sam domyśleć się po co Ci dałem w/w paragrafy.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodziło mi jak powiedział Kryspinek o Minecraft. ;-)

Gówno mnie interesuje, że hostujecie CS'a od 2 lat, mi chodzi o MC.

5465845486.png

Opublikowano

@ Krytyk Pan robi duzo duzo wiecej od samego początku gdy wprowadziliśmy MC.

Jeżeli uważa Pan że kogoś bezpodstawnie uraziłem proszę wysłać pismo (...) A nie "zamykać" ust paragrafami. Jak wspomniałem Nasz Radca Prawny zna polskie prawo.

Teraz Koniec w tym temacie.

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

fiberhost mam serwer najtańszy pakiet płace mało bardzo bardzo dobry i dopracowany panel cały czas są zmiany i dodatki można jednym kliknięciem zmienić wszystko na serwerze. Mam serwer około 70pluginów a maszyna choć taka tania utrzymuje to bez problemu no jeżeli ktoś wywali z 1000 tnt to może zciąść serwer trochę ale się nie dziwie jak tyle pluginów i jeszcze tyle gówna napakowałem :D

Opublikowano

Polecam FiberHost.PL , ponieważ niskie ceny. Piszą skrypt pod IS. Na swoją stronę www. Łatwe dogadanie się z BOK - Administracją . Wydajne maszyny , nie nakładane 120 sto tysięcy 200 milionów na 1 maszynę . Polecam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja powiem krótko. Między tymi hostingami rażących różnic nie ma. W dzisiejszych czasach słaby hosting się nie utrzyma. Wybierz ten, który bardziej Ci odpowiada:)

Opublikowano

Dlaczego Pan refreszuje? Dobrze wiemy, że współpracuje Pan z jedną z tych firm. Biorąc czynny udział w jej rozwoju ( FB, Strona czy forum mpc ) Nawet Pańskie "Hobby" z IP serwera mówi sam za siebie. Po co to? Czemu ma to służyć ? :) Serdecznie Pozdrawiam

//BR3ND

Opublikowano

Nie rozumiem Pańskich ataków w stronę Firmy Usługowej "WIKTORIA" do której należy m.in disCONNECT.pl . Nie mieliśmy, nie mamy i mieć nie będziemy czegokolwiek do ukrycia. Na wszystkie pytania z chęcią odpowiem telefonicznie/listowanie a wszystkie bezpodstawne próby przekazania potencjalnemu klientowi błędnych informacji o Naszej marce, przekażemy obsługującej Nas Kancelarii Radców Prawnych. W branży game hostingowej działamy od końca 2010 r. . Uruchamiamy serwery gier w trzech lokalizacjach. Opinie o firmie znajdą Państwo na forach branżowych GHT, itbeta.

Oferta Minecraft:

- Trzy Pakiety serwerów Minecraft już od 1.5 zł/slot

- ItemShop + widget ItemShop ( na państwa stronę/forum )

- Wysokie stawki SMS aż 63% od wartości NETTO!

- Wiele form kontaktu m.in. telefoniczny.

- Rozbudowany panel zarządzania serwerem - NOZO.

- Dyski SSD.

Od zawsze stawialiśmy na jakość a nie "jakoś". Na pozytywne opinie nie pracowaliśmy ostatnie kilka tygodni lecz od samego początku istnienia disCONNECT.pl

Zachęcamy do testowania Naszych Serwerów. Pozdrawiam

//BR3ND

Opublikowano

Instalator pluginów działał od samego początku. Jeżeli wgrywamy pluginy nie mając zainstalowanego bukkita to sprawą oczywistą jest, że nie będzie działał. Odnośnie LAGów tylko w/w użytkownik takie posiadał. Do dnia dzisiejszego nie dostaliśmy trasy do serwera by stwierdzić dlaczego u tej osoby one występowały. Jak również nie mieliśmy zgłoszeń do BOK'u. Serwery testowe na okres 2h odpalane są z panelu, dlaczego tylko dwie godziny? Dlatego by jak największa liczba potencjalnych klientów mogła sprawdzić jakość serwerów. Po zgłoszeniu na BOK dajemy 48/72 godziny. Jesteśmy ludźmi i Nasi użytkownicy nie boją się kontaktu z Nami (BOKiem) :) Pozdrawiam

//BR3ND

Opublikowano

Panie NewKinect jakby tak było to zapewne Pukawka już dawno by to zgłosiła, dlaczego nikt z przedstawicieli w/w hostingu tego nie zrobił a Pan widzi problem? . ItemShop/Widget ItemShop od podstaw napisany przez Nas. A kolejne "sugerowania" tylko Pana pogrążają. Niech Pana bezbłędny hosting poprawi kodowanie IS[*]. Jak już wspomniałem NIGDY od NIKOGO nie "zgapialiśmy" . Nie mam zamiaru dalej prostować Pana "aluzje". Proszę zadzwonić, napisać oficjalne pismo a nie sugerować czegoś, czego nie ma... .

PS. To nie my "zgapiliśmy" skrypt pingowania (...) tylko ... . Odpowiedź Pan zapewne zna jak jest tak bardzo poinformowany . Koniec tej bezsensownej dyskusji.

//BR3ND

Opublikowano

Powiem tak przeanalizujcie sobie historię obydwu hostingów. Oczywiśćie wybór pada na disconnect. Fiber ma wiele błędów i nie dopracowań. A takie wasze podkopywanie się nic wam nie da. Równie dobrze ja teraz mogę powiedzieć, że mam serwer na FiberHost i nie działa mi ich ten zbugowany is dodatkowo ten szablon wczytuję się 3 sek. Więc ??? Jakie jest sens takiego czegoś ? Jeśli coś mówicie to podajcie dowody: ss, film, gg co kolwiek. A co do wyboru. To ja jestem za disconnect. Tyle w tym temacie.

Pzdr.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

www.disconnect.pl

Firma działa od końca 2010r. - cały czas pod tym samym właścicielem!!!!!!!!!

//BR3ND

Opublikowano

Bierz FiberHost.pl :) Na disconnect.pl są bardzo duże lagi. Chociaż to zależy też od jakiej maszyny bierzesz :) Ale i tak polecam ci Fiber

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...