Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FiberHost.pl czy disCONNECT.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

FiberHost przeciąża maszyny! :D Bierz disConect (chodź nic u nich nie testowałem ;))

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Polecam Disconnect! Dobra firma, choć mają minecraft od nie dawna to serwery działają bardzo dobrze. Mam tam 3 serwery obecnie i na żadnym się nie zawiodłem. Nawet przy większej ilości pluginów. Co do fiberhost nie polecam. Przetestuj disCONNECT.pl za darmo na 2 h badz napisz zgloszenie i na 3 dni

//reklama

Opublikowano

FiberHost przeciąża maszyny! :D Bierz disConect (chodź nic u nich nie testowałem ;))

Ciekawe które ;) chyba masz złe informacje.

Z tego co wiem fiber raczej nie sponsoruje więc temat mi podejrzany....

Skad wiem? bo sam się o niego starałem i napisałem. Dostałem odpowiedź, że nie.

@edit.

Jednak sponsorują, ale lepsze organizacje :) sory mój błąd.

Ale i tak polecam fiberhost.pl

Opublikowano

ZDECYDOWANIE Fiberhost.pl

Mam tam serwer od początku Minecrafta u nich i dużo się zmienia ciągle dochodzą nowe rzeczy.

Tylko i wyłącznie fiberhost.pl

Opublikowano

Ostatnio mój kolega kupił serwer na disconnect mimo że mu odradzałem.

Miał problem duży z serwerem dlatego nie polecam. Instalator pluginów nie działał i lagi były.

Fiberhost Mam serwer i wszystkim będę polecał bo nie ma problemów.

Opublikowano

@up login użytkownika który rzekomo miał problemy. ID serwera. Z chęcią się temu przyjrzymy

@syberianhusky proszę o dowody (...) Poprosiłem Pana o logi z winmtr do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi.

Rozumiemy prowokacje konkurencji. Pisząc pozytywy i negatywy udostępniajcie dowody... tak jak wymagają to na innych forach a nie rzucajcie słów na wiatr

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

"na disconneccie sa wielkie lagi" testowałeś, że się wypowiadasz? Ja, nie mam problemów jakoś. Jak nie umiesz się obsługiwać z serwerem to się nie dziw.. Maszyny, są dobre ale jak się napycha śmieci tam to nawet dobra maszyna, może nie ogarnąć.

//reklama

Opublikowano

disCONNECT.pl :)

Co do użytkowników wyżej to zwykłe oczerstwa w stosunku do DC. W fiberhost macie slot po 1,49, więc oszczędzacie 1 grosz na slocie. Kupując przykładowo 20 slotów, oszczędność wynosi AŻ 20 gr miesięcznie. Rozumiem, wszystko jest wyliczone, że po roku macie już browara w kieszenii :)

Opublikowano

disCONNECT.pl :)

Co do użytkowników wyżej to zwykłe oczerstwa w stosunku do DC. W fiberhost macie slot po 1,49, więc oszczędzacie 1 grosz na slocie. Kupując przykładowo 20 slotów, oszczędność wynosi AŻ 20 gr miesięcznie. Rozumiem, wszystko jest wyliczone, że po roku macie już browara w kieszenii :)

Nie tylko.

- ItemShop który pojawi się za tydzień.

- Bardziej ogarniętą pomoc w stosunku do minecrafta.

- Darmowe konto www

- Baza MYSQL

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, wybrałem FiberHOST. Jak na razie sprawuje się bardzo dobrze :) Dzięki za rady i pozdrawiam!

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Nie tylko.

- ItemShop który pojawi się za tydzień.

- Bardziej ogarniętą pomoc w stosunku do minecrafta.

- Darmowe konto www

- Baza MYSQL

1.Widget ItemShopa również wprowadzimy na dniach lecz nie tylko do MC ale również CS 1.6 oraz TF2

2. Skąd takie przypuszczenia? Nie posiadamy otwartych zgłoszeń. Support we wszystkich grach spisuje się bardzo dobrze.

3. Racja nie udostępniamy darmowego konta www a firma o której Pan mówi daje je tylko w najdroższym pakiecie.

4. Również dajemy baze mysql.

//BR3ND

Opublikowano

1.Widget ItemShopa również wprowadzimy na dniach lecz nie tylko do MC ale również CS 1.6 oraz TF2

2. Skąd takie przypuszczenia? Nie posiadamy otwartych zgłoszeń. Support we wszystkich grach spisuje się bardzo dobrze.

3. Racja nie udostępniamy darmowego konta www a firma o której Pan mówi daje je tylko w najdroższym pakiecie.

4. Również dajemy baze mysql.

Do 2 pakietów 120/100MB, po kontakcie daja tak na prawde go tez do IRON.

Za wszelką cene próbuje nam Pan udowodnić, że fiberhost.pl to dno. Jak na razie to nie przedstawia zadnych dowdów co jest równoznaczne powmówieniu.

Art. 23.

Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach.

Art. 24.

§ 1. Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w

szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny.

§ 2. Jeżeli wskutek naruszenia dobra osobistego została wyrządzona szkoda majątkowa, poszkodowany może żądać jej naprawienia na zasadach ogólnych.

§ 3. Przepisy powyższe nie uchybiają uprawnieniom przewidzianym w innych przepisach, w szczególności w prawie autorskim oraz w prawie wynalazczym

Opublikowano

W sumie Disconnect jest dobrym hostingiem, ale ostatnio wywalił na serwerze mojego kolegi cofke i cofnęło mapke o ok. 2 dni ;o

Dobra, Disconnect jest dobrym hostingiem :P Polecam

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

@Krytyk

Co Pan chciał tym udowodnić? Odnośnie gdzie dają pakiet www przeczytałem na stronie FH.

Rozumiem Pańskie "ataki" w Naszą stronę co od kilku tygodni możemy zauważyć. Ciężko jest zaakceptować konkurencje .

Po co zamieszcza Pan artykuły? Radca prawny obsługujący Naszą firmę nie potrzebuje pomocy.

Nie mam najmniejszej ochoty dalszego wypowiadania się w tym beznadziejnym temacie.

Jeżeli ma Pan jakiś problem zachęcam do kontaktu . Dane firmy dostępne na stronie www. Koniec.

//BR3ND

Opublikowano

Mi np na disconnect nie działał instalator pluginów czyli musiałem grać na standardowym silniku Gry a nie na bukkicie ;/

#JebacSygnatury

Opublikowano

@up

Kupuje Pan czysty serwer Gry.

Następnie wchodzi w zakładkę "Instalator Pluginów" i wybiera:

MC Bukkit 1.4.7-R1.0 , restartuje serwer.

Następnie wybiera dostępne pluginy i je instaluje - oczywiście jednym kliknięciem myszki

Działa w 10000%.

//BR3ND

Opublikowano

Disconnect! Miałem tam serwer. Instalator pluginów (podstawowe), instalator bukkita, czytelny panel, pomocny support, WYSOKIE stawki sms. Częste promocje.

Opublikowano

FiberHost.

Ogólnie hosting istnieje dłużej, serwery mają stabline szczególnie w tych wyższych pakietach. :>

Fiberhost istnieje jak się nie myle od czerwca 2012 r. Natomiast disCONNECT oferuje swoje usługi od ponad 2 lat (grudzień 2010 r.).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...