Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 999 ping

Kaluran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z poprawnym dzialaniem gry, wszystko chodzi plynnie, wchodze do pierwszej lepszej gry, przez pierwsze kilka sekund nie ma zadnego problemu kiedy nalge wszyscy maja ping 999, niekotrzy maja ping 0. Biegam po mapie strzelam/bije mieczem w innych graczy, pojawia sie combo jednak nie da sie nikogo zabic, gracze mnie nei widza, kiedy "wejde pod celownik" innemu graczowi to trace normalnie zdrowie po czym gdy moje zdrowie osiagnie liczbe 0 padam, dostaje 1 zgona do statystyk a przeciwnik dostaje fraga, Nie wiem w czym tkwi problem, dodam ze kiedys gralem w GunZa i zadnych problemow nie mialem. Wylaczylem firwalla, zrobilem formata, nic nie pomaga. Jakies propozycje ?

Postanowilem napisac nowy temat poniewaz nie zauwazylem podobnego tematu, google tez nie pomaga.

Edit: Prosze o usuniecie 2giego Topic'u, jest doslownie taki sam jak ten, przypadkiem zrobilem double click i dwa razy pojawil sie temat.

Zbieram Minusy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...