Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dużym pingiem

Kaluran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z poprawnym dzialaniem gry, wszystko chodzi plynnie, wchodze do pierwszej lepszej gry, przez pierwsze kilka sekund nie ma zadnego problemu kiedy nalge wszyscy maja ping 999, niekotrzy maja ping 0. Biegam po mapie strzelam/bije mieczem w innych graczy, pojawia sie combo jednak nie da sie nikogo zabic, gracze mnie nei widza, kiedy "wejde pod celownik" innemu graczowi to trace normalnie zdrowie po czym gdy moje zdrowie osiagnie liczbe 0 padam, dostaje 1 zgona do statystyk a przeciwnik dostaje fraga, Nie wiem w czym tkwi problem, dodam ze kiedys gralem w GunZa i zadnych problemow nie mialem. Wylaczylem firwalla, zrobilem formata, nic nie pomaga. Jakies propozycje ?

Zbieram Minusy :D

Opublikowano

Jaki masz internet? Bo to może być jego wina.

Wyłącz wszystkie zbędne programy pracujące w tle oraz ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza.

Jeśli mówisz że wszyscy mają "niestandardowy" ping, to może to być również wina przeciążonego serwera gry.

Opublikowano

Nie jest to przeciazony serwer, gralem z kolega, u niego wszystko normalnie dzialalo, wszyscy mieli niski ping, u mnie natomiast mieli 0 lub 999.

Dodam, ze mam internet 6mb/s. 8 marca miala mi sie zakonczyc umowa oraz mialo byc wznowione poalczenie z wieksza predkoscia (po wpisaniu nowego loginu i hasla), dzisiaj mamy 14 marca a umowa nadal sie nie skonczyla.

Zbieram Minusy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...