Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CHEAT MASTER {}CRACKED{}

GorgonEye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

sprzedam Cheat Mastera 2.0, jest to wersja z crackiem, co oznacza że program działa na nieograniczonej liczbie komputerów.

Cena programu wynosi 60b, na serwerze Helheim lub Midigard

Zainteresowanych proszę o kontakt na [email protected]

Pozdrawiam!

//Ziomal

Daj jakieś dowody.

Opublikowano

lol nic nie scrackowal ile juz bylo takich co tu pisali o cracku cm, np franio z tego forum zrobil jakis filmik i zaczol wkrecac ludziom ze scrackowal cm i probowal to sellowac, pokazywal ludziom filmiki i chcial zeby uwierzyli i ten autor tego topicu tak samo scammer proste

2006-2010

Opublikowano

juz zaczynasz panikowac ^^ i zaprzeczac tak jak z tym ze nie dziala na globie :lol:

moze jednak komus udalo sie scrackowac kto wie ?!

Opublikowano

W związku z zaczynającym się flame warem pragnę oświadczyć iż nie jest to żadna bujda. Aby uwiarygodnić to co napisałem w pierwszym poście możemy się umówić w grze i zaprezentuję, że wszystko działa sprawnie. Istnieje również możliwość nagrania filmiku udowadniającego moją wiarygodność.

Pozdrawiam

Edit.

Wszystkie pytania proszę kierować na: [email protected]

Edit2.

Proszę adminów/moderatorów o nie edytowanie treści posta.

Opublikowano
W związku z zaczynającym się flame warem pragnę oświadczyć iż nie jest to żadna bujda. Aby uwiarygodnić to co napisałem w pierwszym poście możemy się umówić w grze i zaprezentuję, że wszystko działa sprawnie. Istnieje również możliwość nagrania filmiku udowadniającego moją wiarygodność.

Pozdrawiam

Edit.

Edit2.

Ponawiam prośbę o wrzucenie filmu. Masz czas do poniedziałku, później temat poleci od kosza.

Opublikowano

Pozdrawiam

Edit.

Edit2.

Co za problem?

Kupie CM'a, umówimy się w grze, pokażę parę funkcji i w mówie Ci, że go scrackowałem..

Filmik też mogę nagrać. To nie problem.

A to, że żadnego dowodu jeszcze nie dałeś i zwlekasz z tym, też świadczy o Twojej niewiarygodności.

aaa

Opublikowano

Ostatnio przezucilem sie na innego kompa i nie mam juz CM'a takze jezeli ktos nadal moze go sprzedac-->PM (Lodi chyba go juz nie sprzedaje,prawda?)

@Topic

Daj jakis konkretny dowod...a wtedy go kupie. <_<

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Wybaczcie double post-bardzo przepraszam ale...żal...dostaje PM-y czy sprzedam CM-a...ludzi nie rozumiecie że ja to dla beki zrobiłem żeby pokazać wam że nawet filmik to żaden dowód? banalnie proste jest nakręcenie takiego czegoś,gdybym był jakimś dzieckiem neo to już bym miał kilkadziesiąt blessów więcej :)

NIE SPRZEDAJE CM,PISAC DO LODIEGO ALBO JEGO POŚREDNIKA JEŚLI KTOŚ ZNA NUMER!

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

to juz stary filmik ^^ i nie dziala...

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Opublikowano

OMG co za problem ^_^

Kilka postów wyżej masz prawie identyczny filmik ^_^

Nagram Ci taki sam za 5B ^_^

aaa

Opublikowano

franio z tego forum mial podobny pomysl jak zaczol scamowac ludzi na scrackowany cm ^^ tez zrobil taki filmik i pr0 cm dzialal oh noes, ten filmik gowno pokazuje tez moge cos podobnego zrobic mam pomysl , wyslij do Kokosza tego scrackowanego CM i niech kokosz potwierdzi , co za problem? kokosz chyba pomagal nawet lodiemu w robieniu CM (tak mi sie obilo o uszy niejestem pewien niemam dobrej pamieci :P) wiec jemu chyba mozesz dac swoja probke, niech potwierdzi ze twoj cm dziala a takto mozesz sobie ten cm i te filmiki ...

2006-2010

Opublikowano

Żal mi was i tyle :) mój filmik,ten wyżej i wszystkie inne są zrobione takim sposobem:

ktoś kupił CM

wyjął go z folderu CM i skopiował

wkleił jakiś niedziałający plik,lub pusty skrypt auto it'a

zaczął kręcić filmik

kliknął na ten pliczek i ctrl+v...

troche chaotycznie napisane ale co tam :P już dano tak chciałem kogoś zescamować ale nie będe okradał nikogo z forum :) ani wogóle :P

tak więc jest dużo takich filmików i wszystkie,powtarzam wszystkie to próba scamu :) no może jakiś BR zrobił cracka,ale napewno nie sprzeda go wam za 5b :)

Pozdruffka =0

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Zrozumcie Cm to tylko program da sie go scracowac ale to wymaga doswiadczenia ... Ktos kto nie mial nigdy kontaktu z pisaniem programow , nie rozkoduje cma ... po 2 (inf. dla niemyslacych ,,neo'' ) komu oplacalo by sie sprzedawac scracowanego CMa za 30 b a moze nawet i mniej skoro b spada . Fakt faktem wiele osob napalilo sie na CMa bo byla mowa o kopiach b _ pakiety ... ale rozkodowanie tego programiku nie oplaca sie (napewno nie za 30b ^^) po 2 jest on trudny do rozkodowania tak jak juz wspominalem wyzej , po 3 zaden programista (nie intormatyk) nie marnowal by czasu na tego typu program , wiec nie lodzcei sie ze ktos Wam CMa rozkoduje ... Byc moze ktos sie tego podjol ale napewno nie bedzie tego sprzedawal za 30b^^ jesli juz cos to byla by to cena za jaka sprzedawal program lodi . Tak ze wasze niedoczekanie ... ;] bb gl :)

Opublikowano

I niepotrzebnie robicie szum w okol CMa , niech sie ciesza ci co maja ;] Ja osobiscei sprzedalem postac na Mu ... A jesli ktos bardzo chce scracowac cm to jest kilka sposobow lecz zle scracowany cm ma bledy ... Jedyna metoda na scracowanie CMa to zakupienie go i podjecie prac nad nim ;] Ci co wiedza ocb niech siedza cicho a dzieci neo beda rozkminiac i zachodzic w glowe jak to zrobc (metoda prob i bledow podpowiadam ^^) Ziomal Kokosz i Lodi to osoby ktore poswiecily troche czasu temu forum i CMowi , nie dajcie noobkom opanowac Cm bo dlugo sie nim nie nacieszycie ... I osobiscie Was rozumiem dlaczego prubujecei zataic kilka cennych inforamcji ... Pozdrawiam xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...