Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Alterwar

pavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba działa.

Gra tam mało osób.

Nie, nie warto pobierać - jest g*wniany :F

Kusi jedynie może kolorowymi broniami... ale jest pełno bugów.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@Up

Nie masz pojecia o czym piszesz -.-

@Topic

Serwer jest calkowicie oparty na 1 chapter, wiec kusi bardzo, bo sa stare textury i interfejs :)

Jedynym problemem jest to, ze jedni moga sie klasc, a drudzy nie. Nie dzialaja tez przedmioty na 6th slot (wyjatkiem jest adrenalina)

Moim zdaniem serwer moze byc. Na poczatek dostajesz preme bronz na 15 dni i 130k dinarow.

Ja sobie czasami od czasu do czasu zagram, a kolorowych broni nie ma :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Chyba działa.

Gra tam mało osób.

Nie, nie warto pobierać - jest g*wniany :F

Kusi jedynie może kolorowymi broniami... ale jest pełno bugów.

Ten jak zawsze pierdoli beznadziejnie bez sensu , powiem Ci że mi się bardzo podoba [AlterWar] z dnia na dzień coraz więcej ludzi . Rozmawiałem z Adminem i mówił że za parę dni będzie patch w którym będą naprawione bugi itd. Polecam![AlterWar]

Opublikowano

@Up

Nie masz pojecia o czym piszesz -.-

@Topic

Serwer jest calkowicie oparty na 1 chapter, wiec kusi bardzo, bo sa stare textury i interfejs :)

Jedynym problemem jest to, ze jedni moga sie klasc, a drudzy nie. Nie dzialaja tez przedmioty na 6th slot (wyjatkiem jest adrenalina)

Moim zdaniem serwer moze byc. Na poczatek dostajesz preme bronz na 15 dni i 130k dinarow.

Ja sobie czasami od czasu do czasu zagram, a kolorowych broni nie ma :)

Jednym słowem WRPSP BETTER, WRPSP BETTER (...)

Na wrpsp mogą się wszyscy kłaść.

Na wrpsp działają wszystkie przedmioty na 6 slot.

Do wrpsp nie trzeba premy bo wszystko jest za free, dostajesz 1 milion dinnarów i 10 k cash.

Jest pełno bugów, niedopracowanych rzeczy ...

Dlatego nadal stwierdzam, ze nie opłaca się grać. Polecam WRPSP.

@down, grało grało i odinstalowało ;)

Tak jak ten Elitewar...

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@UP

Tez uważam, ze WRPSP jest lepszy, ale należy dać nowym serwerom szanse, a nie wybrzydzać każdy nowy, nawet jak się nie grało -.-

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

WRPSP FAJNY SERWER TAK SAMO ELITEWAR :)

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

Ale i tak WRPSP jest lepszy od AliteWar

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...