Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client się nie uruchamia

Baby Buns

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. Po dłuższej przerwie zachciało mi się grać z koleżanką na serwerze iMetin. Pobralem klienta ze strony, instaluję. uruchamia się patcher, klikam Uruchom i nic się nie dzieje... Wgl metin nie rusza. Reinstal nie pomógł, instalacja na innej partycji też nie, antywirus nie blokuje, zapora też nie... help

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Net fremork aktualny ?

Najlepiej zaktualizuj swój system (jeżeli masz orginalny :P)

Jeżeli to nie pomoże to napisz do Team imetin :]

Pomogłem ? Daj like :)

Opublikowano

Jaki masz system operacyjny? Pobierz SP3 i uruchom klienta jako Administrator w trybie zgodności z Windows XP SP3. Jeżeli odpalisz iMetina to pojawia się proces w Menedżerze Zadań, a potem znika?

Opublikowano

Jaki masz system operacyjny? Pobierz SP3 i uruchom klienta jako Administrator w trybie zgodności z Windows XP SP3. Jeżeli odpalisz iMetina to pojawia się proces w Menedżerze Zadań, a potem znika?

Win 7 64 bitowy. Ale zaraz będę zmieniać na win 8 obczaję czy będzie działać :|

Opublikowano

na win8 są problemy z Metinem podobno, polecam XP'ka :P

Tak kurwa, będę się cofał z 7 na xp... Ja pierdole.

Opublikowano

@UP

Jeżeli masz 7 to jeżeli jesteś na koncie administratora to kliknij ppm na ikonke instalatora i powinno działać , przynajmniej jak tak robie jeżeli coś nie chce mi się włączyć.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

@UP

Jeżeli masz 7 to jeżeli jesteś na koncie administratora to kliknij ppm na ikonke instalatora i powinno działać , przynajmniej jak tak robie jeżeli coś nie chce mi się włączyć.

Klient już zainstalowany. Uruchamiam metina, włącza się patcher, klikam URUCHOM w patcherze, patcher znika ale metin się nie włącza.

• 1 rok później...
Opublikowano

Uruchom ze zgodnością, i jako administrator, zobacz w procesach czy wszystko dobrze, zobacz rozdzielczość w ,,Cofing" metina, może pomoże. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Zrób tak Mój komputer->właściwości->zaawansowane ustawienia systemu->Wydajność/ustawienia->zapobieganie wykrywaniu danych->dodaj imetin->Zastosuj-> ok

Daj znać czy pomogło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...