Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z serwerem/pluginami! Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam parę problemów dot. moich pluginów:

1. Jak ustawić w Essentials, aby Witcher nie niszczył mapy?

2. Czemu nie działa /vanish ? Mam Essentials.

3. Czemu po wpisaniu /gamemode 1, każdemu na serwerze zmienia się gamemode, a nie tylko mi? Chciałbym żeby po wpisaniu /gamemode 1 zmieniał się gamemode tylko mi, a nie wszystkim graczom.

4. Czemu nie działa Factions po założeniu gildii? Tzn. Po napisaniu czegość czat jest biały, nie chodzi z pluginami na chat: ChatManager, EssentialsChat, FactionsChat, pluginy na chat były usuwane, wgrywane pojedynczo.

5. Czemu po dodaniu rangi w PermissionsEX na serwerze jest problem: Ten nick jest już na serwerze ?!

6. Did you changed time/system data ... <- Błąd w konsoli?

7. Czy mógłby mi ktoś podać plugin na chat kompatybilny z rangami PermissionsEX i z FACTIONS, oraz gotowy config tego pluginu?

8. Czemu po wgraniu nowej wersji Essentials jest problem dot. pluginów: Essentials, EssentialsChat.

9. Czemu po wyrzuceniu ChatManagera lub EssentialsChat a wgraniu FactionsChat zamiast: [Wlasciciel]xxx: wpisuje tutaj tekst jest: xxx: tekst.

10. Czemu po wprowadzeniu ( ustawione jest w Essentials że : essentials.multiple.sethome.vip : 2, essentials.multiple.sethome.staff: 4 ) do danej rangi np. permissi : - essentials.multiple.sethome.vip VIP'owi pisze że VIP może mieć tylko 1 dom ? oO.

11. Jak ustawićkit tools dla ViP/SuperVIP w Essentials ? (poproszę config)

W razie prośby o liste pluginy, znajdziecie ją w moim temacie dot. reklamy serwera:

www.mpcforum.pl/topic/826281-epiccraftfbsurv25slot147epic-mapaeventykonkursy/

Będe nagradzał plusami.

Z poważaniem, @tenstylodlajka.

Opublikowano

2. nie dodałeś permissinos

3. gamemode nick 1
6. zmień date i godzine

5.źle coś dodajesz

11. ustawiasz w configu ,nie mam teraz pliku a bym podał. pamiętaj tam o delay czy coś takiego 86400=1 dzień

Opublikowano

@Easy33 A ustalasz ile tych sethomeów może być?

@up2 Odpowiedzi bez ładu i składu... np. 2 pytanie pisze że nie ma takiej komendy a nie permission ..., w 3 w ogóle nie na temat ... 5 "źle coś dodajesz" WTF?! oO 11. Widać, nie mówisz o kit toolsie ....

Zna ktoś odpowiedź na moje pytania ? :)

Opublikowano

Co do 10:

- essentials.sethome.multiple.2

(2 to ilośc :D)

Co do 11:

W essentials kopiujesz Config kit tools i wklejasz pod spodem. Potem tylko zmieniasz delay i id itemów ;)

381911453317091771709.png
by ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...