Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest jakaś możliwość odwołania się od bana?

ale97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest jakaś możliwość napisania odwołania od bana czy coś w tym stylu ? chodzi mi o metin2.pl jeśli tak to prosze podać strone (zostałem zbanowany za fb jakieś 2 tyg temu )

Opublikowano

Hmm, wchodzisz na strone metka i do support . I napisz nowe złoszenie, Jeżeli dostałeć bana za cheaty to raczej sie już nie odwołasz ;P

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Jakbys nie uzywal to bys nie dostal proste . Za hacka ci bana napewno nie odwolaja . Co innego jakbys nie slusznie dostal . Szkoda fatygi pisania do nich . A jak konto bylo troche warte to masz teraz nauczke .

BUM

Opublikowano

Za fishbota unbanneda nie dostaniesz więc nawet nie masz po co pisać.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Jeżeli dostałeś bana za wspomagacze i zostało Ci to już wyjaśnione, to nie masz szans na zdjęcie blokady. Wyślą Ci formułę, że konto zostało zbanowane przez logi hackshielda i nie można się od tego odwołać. Jednak jeśli tak bardzo chcesz stracić swój czas (szansa na UB to może 5%) to stwórz nowe zgłoszenie w supporcie:

support.metin2.pl

Musisz założyć tam konto z e-mailem takim samym, na jakie zarejestrowana jest zbanowana postać!

Opublikowano

Za fishbota unbanneda nie dostaniesz więc nawet nie masz po co pisać.

Nigdy nie mów nigdy. Jeśli im podasz dowody na to, że nie używasz, żadnego cheata to mogą odblokować.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...