Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z .NET Frameworkiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc nawiązując do tematu. Sciagnalem PROMT2 a, ze on wymaga NET frameworka to chcialem go zainstalowac. Podczas instalacji Frameworka wyskakuje mi nastepujace okno czy chce przywrocic do stanu wyjsciowego to klikam tak. (bo mam jakies starsze wersje ka kompie ktorych nie moge usunac bo jakies bledy wyskakuja) oto okno jakie mi wyskakuje podczas instalacji http://scr.hu/4pq/9b728

Czekam na rozwiazanie problemu. ;)

cmr7f3.jpg

Opublikowano

Kliknij OK i kontynuuj naprawę. Zobacz czy w Panelu Sterowania możesz odinstalować wcześniejsze wersje .NET Frameworka, po czym odinstaluj ręcznie (musisz mieć wyłączone wszelkie programy jak przeglądarka, GG, Metin2, itp), a następnie pobierz w kolejności wersję 3.5, 4.0 oraz 4.5.

Opublikowano

Kliknij OK i kontynuuj naprawę. Zobacz czy w Panelu Sterowania możesz odinstalować wcześniejsze wersje .NET Frameworka, po czym odinstaluj ręcznie (musisz mieć wyłączone wszelkie programy jak przeglądarka, GG, Metin2, itp), a następnie pobierz w kolejności wersję 3.5, 4.0 oraz 4.5.

Bzdura. Jeżeli usuwa poprzednie części 3, 3.5 itd. musi instalować wszystko od podstaw, czyli 1, 1 z dodatkami, 2, 2 z dodatkami itd. Następnie po zainstalowaniu 1, 2 i 3 wchodzisz w Windows Update, klikasz "szukaj aktualizacji" czekasz aż wyszuka i instalujesz resztę (3.5 z dodatkami, 4 - wyszuka ręcznie).

(bo mam jakies starsze wersje ka kompie ktorych nie moge usunac bo jakies bledy wyskakuja)

Musi działać odinstalowanie. Musisz usuwać w kolejności wstecznej. Najpierw 3.5 potem 2 itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...