Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Licencja

lubieBOCIĆ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecałbym ci kupić ibot'a lub kbot'a (to to samo :D, lecz kbot jest tańszy).

nie jest to samo z tego co wiem kabot bardziej wykrywalny,ma mniej opcji,długo się aktualizuje i wolniej zbiera uri

Opublikowano

Nie. Ten sprzedawca się podszywa bo tak naprawdę nie jest oficjalnym resellerm PBDO-Bota.

Po prostu napisz do mnie

Skoro się podszywa to czemu nabyłem u niego licencje do PBDO ?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie. Ten sprzedawca się podszywa bo tak naprawdę nie jest oficjalnym resellerm PBDO-Bota.

Po prostu napisz do mnie

Kamyczku który jest pro elo zajebisty wszechwiedzący i ociekający zajebistością, jak nie wiesz jak costello pracuje to nie odzywaj się ok ? Costello przekazuje klientele innemu resellerowi pedo bota.

1.jpg

Opublikowano

Skoro się podszywa to czemu nabyłem u niego licencje do PBDO ?

A widzisz go na oficjalnej liście? http://pbdo-bot.com/?action=about

Dlatego nie zdziwię się jak nie uzyskasz pomocy, gdy coś "nagle" przestanie działać.

Tym bardziej, że przy nowej wersji będą pewne zmiany w licencjach, które będą pewnym udogodnieniem dla oszustów takich jak costello

Opublikowano

Dlatego nie zdziwię się jak nie uzyskasz pomocy, gdy coś "nagle" przestanie działać.

Tym bardziej, że przy nowej wersji będą pewne zmiany w licencjach, które będą pewnym udogodnieniem dla oszustów takich jak costello

To dlaczego sprzedajesz ibota osa jeśli nie ma cię na oficjalnej liście ? -.- Chcesz kontynuować swoją śmieszną wojnę ?

4imrdc.jpg

Screen sprzed kilku tygodniu.

1.jpg

Opublikowano

jakim prawem śmiesz twierdzić, że Costello to oszust? kupiłem u niego lickę tylko dlatego gdyż zlewasz na klientów, pytałem się za ile a Ty napisałeś, że teraz nie sprzedajesz.. napisałem do Costello i w ciągu 1h od zapłaty miałem już licke jestem zadowolony, podrzucił mi nawet taska i wyjaśnił wszystko co i jak...

Opublikowano

jakim prawem śmiesz twierdzić, że Costello to oszust? kupiłem u niego lickę tylko dlatego gdyż zlewasz na klientów, pytałem się za ile a Ty napisałeś, że teraz nie sprzedajesz.. napisałem do Costello i w ciągu 1h od zapłaty miałem już licke jestem zadowolony, podrzucił mi nawet taska i wyjaśnił wszystko co i jak...

Jako sprzedawca wiem, że wiele osób po zakupieniu os lub ibota, żali się na czasem występującą informację "Twoja licencja wygasła", co oznacza, że costello nie kupuje danej osobie licencji tylko po prostu w cudzej licencji zmienia ID na ID innego klienta. Gdy natomiast tamten się upomni to zmienią ją na starą i tak w kółko. Czy to nie jest oszustwo? Sam się zastanów

Opublikowano

Znów sie zaczyna batalia słowna-oszczerstwa.Kamyk skoro taki mocny jestes w temacie licencji czyli produktu ,ktory sprzedajesz do programow,które bezwarunkowo są powiązane ze sobą spraw ,aby produkt do którego sprzedajesz dostęp byl dostępny częściej,a nie owbiniacie sie tutaj non stop.To Tyle pozdrawiam

Opublikowano

Odpowiedź jest prosta... najlepiej kupić od źródła a nie handlarza np. od Mr. Jones ze stronki http://pbdo.webs.com/licenseshowtobuy.htm

A czym się różni od zakupu od Kamieniarza ? Podstawa to zaufanie - a ten sprzedawca straszył użytkowników ujawnieniem danych do BP a więc jest dla mnie spalony raz na zawsze i oczywiście ceną - tam 25 Euro to w przeliczeniu na dzień dzisiejszy 103,58 PLN a nie jak u tego sprzedawcy 120 PLN

Cała reszta postów handlarzy to raczej spam nic nie wnoszący do pytania - a i jeszcze jedna sprawa na innych zagranicznych forach bardzo dba się o używany język a tu ciągle widzę dziwnie brzmiące słowo "reseller" a to po murzyńsku (angielsku) dosłownie sprzedawca i innego tłumaczenia brak.Szanujmy siebie wzajemnie i swój język a moderatorów uprasza się o zwrócenie uwagi użytkownikom o poprawność pisowni i nie używania angielsko-języcznych zwrotów jeśli są polskie znane słowa. Może sprzedawcy chcą się dowartościować używając zwrotów zagranicznych - jednak forum to nie miejsce na to bo sprzedawca to handlarz i pisownia tego nie zmieni.

Opublikowano

Odpowiedź jest prosta... najlepiej kupić od źródła a nie handlarza np. od Mr. Jones ze stronki http://pbdo.webs.com/licenseshowtobuy.htm

A czym się różni od zakupu od Kamieniarza ? Podstawa to zaufanie - a ten sprzedawca straszył użytkowników ujawnieniem danych do BP a więc jest dla mnie spalony raz na zawsze i oczywiście ceną - tam 25 Euro to w przeliczeniu na dzień dzisiejszy 103,58 PLN a nie jak u tego sprzedawcy 120 PLN

Cała reszta postów handlarzy to raczej spam nic nie wnoszący do pytania - a i jeszcze jedna sprawa na innych zagranicznych forach bardzo dba się o używany język a tu ciągle widzę dziwnie brzmiące słowo "reseller" a to po murzyńsku (angielsku) dosłownie sprzedawca i innego tłumaczenia brak.Szanujmy siebie wzajemnie i swój język a moderatorów uprasza się o zwrócenie uwagi użytkownikom o poprawność pisowni i nie używania angielsko-języcznych zwrotów jeśli są polskie znane słowa. Może sprzedawcy chcą się dowartościować używając zwrotów zagranicznych - jednak forum to nie miejsce na to bo sprzedawca to handlarz i pisownia tego nie zmieni.

Szkoda tylko, że nie mam jakich danych ujawniać BP :) Ja jedyne o co proszę to CN lub nick z pbdo-bot.com - to tyle. Więc skąd te fałszywe oszczerstwa? "Szanujmy siebie wazjemnie" a sam kłamstwa propagujesz... Żałosne.

Co do ceny się zgodzę ale zapamiętaj może, że pokrywa ona przewalutowanie oraz transfer z paypala na paypal. Poczytaj może o tym trochę :)

Opublikowano

Szkoda tylko, że nie mam jakich danych ujawniać BP :) Ja jedyne o co proszę to CN lub nick z pbdo-bot.com - to tyle. Więc skąd te fałszywe oszczerstwa? "Szanujmy siebie wazjemnie" a sam kłamstwa propagujesz... Żałosne.

Co do ceny się zgodzę ale zapamiętaj może, że pokrywa ona przewalutowanie oraz transfer z paypala na paypal. Poczytaj może o tym trochę :)

Treść Twojej rozmowy z użytkownikiem kupującym od Ciebie był udostępniony na tym forum w osobnym temacie co do Twojego zachowania - i sam na ten temat się wypowiadałeś... nooo jaka amnezja. Wystarczy poszukać bo to nie było tak dawno. Nie sprzedawałem i nie sprzedaję żadnego oprogramowania do darkorbit a więc nie mam żadnego interesu w tym by kłamać czy rzucać bezpodstawne oskarżenia. Swoimi wypowiedziami wspomagam i dbam tylko o interes użytkowników tego forum a nie handlarzy. A co co kosztów przewalutowań itp. to młodzieńcze nie ucz starego bankowca co, jak i za ile. Jeśli masz jakieś wątpliwości co do moich wypowiedzi to pisz na PW bo w pewnych tematach nigdy się nie zgodzimy a na forum spam jest zbędny.

Poprawka - link do tematu potwierdzającego moje słowa

http://www.mpcforum.pl/topic/817920-info-kamieniarz-znow-zaczyna-krasc/page-2

Opublikowano

Człowieczku może być całość przeczytał :)

Klient mnie okradł z PSC (taka była początkowa wersja ale jak się okazało - mój błąd), więc go nastraszyłem, aby po prostu mi oddał to, co należne :)

A gdybyś logicznie pomyślał to i tak nie miałem nic do gadania bo nie znałem jego ID. Użyj głowy czasem

Opublikowano

Najbezpieczniej zawsze jest u twórców, w tym przypadku Dozera.

@Down

Jednak jest "najoficjalnieszym" sprzedawcą.

Opublikowano

ja kupowałem kos u kamieniarza dałem mu kody do psc on sprawdził i dał mi licencje podał instrukcje jak wszytko zrobić kamieniarz jest spoko i jest uczciwy idzie się z nim dogadać

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...