Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa 13 Paszport

Krkox12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę, pomożecie mi z tym błędem? Kupiłem grę w Media Expert, i przyszedłem do domu, potem odpaliłem fifę, i chciałem zagrać przez internet, jednak wyskakuje coś takiego:

"Nie możesz niestety zarejestrować internetowego paszportu wymaganego do uzyskania dostępu do wszystkich funkcji sieciowych. Więcej informacji znajdziesz pod adresemeasports.com/onlinepass."

Wchodziłem na tą stronę, i zarejestrowałem tam swój klucz, teraz cały czas to wyskakuje, i nie mogę sobie pograć przez internet. Pomocy :(. (Nagradzam Like'ami)

Opublikowano

Ale zrobiłeś tak jak na tych ssach ? Bo piszesz, że zarejestrowałeś klucz na stronie.

Musisz to zrobić w grze, bo po podaniu tego kodu gra pobierze na konsolę specjalny plik i potem możesz już grać przez neta.

Opublikowano

W grze jak mam to zrobić? Jak nie pokazuje mi się takie coś, że mogę podać kod :/ . Może coś w menu jest gdzie mogę to podać? Na PS Store, już próbowałem wpisać, jednak mówi mi, że podałem zły kod.

Ale zrobiłeś tak jak na tych ssach ? Bo piszesz, że zarejestrowałeś klucz na stronie.

Musisz to zrobić w grze, bo po podaniu tego kodu gra pobierze na konsolę specjalny plik i potem możesz już grać przez neta.

W grze jak mam to zrobić? Jak nie pokazuje mi się takie coś, że mogę podać kod :/ . Może coś w menu jest gdzie mogę to podać? Na PS Store, już próbowałem wpisać, jednak mówi mi, że podałem zły kod.

Opublikowano

@Up

easports.com/onlinepass

masz wyraźnie tam napisane co masz zrobić w "ACTIVATE YOUR ONLINE PASS"

Online Passy aktywuje się tylko i wyłącznie z poziomu konsoli albo to w grze ale w PS Store w zakładce Redeem Codes - Zrealizuj kod

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@Up

easports.com/onlinepass

masz wyraźnie tam napisane co masz zrobić w "ACTIVATE YOUR ONLINE PASS"

Online Passy aktywuje się tylko i wyłącznie z poziomu konsoli albo to w grze ale w PS Store w zakładce Redeem Codes - Zrealizuj kod

Napisałem, że próbowałem zrealizować kod w PS Store. A w grze nic mi nie wyskakuje, żebym zrealizować go mógł :/

Opublikowano
Wchodziłem na tą stronę, i zarejestrowałem tam swój klucz, teraz cały czas to wyskakuje, i nie mogę sobie pograć przez internet. Pomocy . (Nagradzam Like'ami)

Reklamuj.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...