Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KBot

OneMadas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jak pobiorę to on nie będzie działał?

na

początek trzeba zrobić to co napisałem tu, zrób to se na początek jak będą problemy pisz na gg ;) jest pod avatarem :)

W tym tutorial opiszę jak zacząć użytkować programy K (Kbot, Kekrava, KOpen Stealth)

1. Pobieramy któryś z wyżej wymienionych programów http://kbotik.c0.pl/ - lista programów.

2. Instalujemy program.

3. Otwieramy, wyskoczy nam takie okienko, alertvb.jpg klikamy OK, okienko zamknie się.

4. Otwieramy pasek zadań (tam gdzie mamy GG, skype i inne duperele).

5. Ukaże się naszym oczom taka ikonka (tzw. Kbot CC) iconay.jpg, otwieramy ją

5a. ukaże nam się takie okienko refreshtofc.jpg

6. Klikamy na przycisk "Register" w prawym dolnym rogu.registeryz.jpg

7. Otworzy nam się strona https://accounts.google.com/SignUp - rejestrujemy się na niej (WAŻNE ABY ZAPAMIĘTAĆ NICK (nazwa użytkownika) I HASŁO!!!)

8. Otwieramy znów Kbot CC.

9. Klikamy na przycisk User/PIN userpin.jpg

10. Wyskoczy nam okienko: kbot.jpg

11. W user wpisujemy "nazwę użytkownika" który podaliśmy przy punkcie 7 w PIN wpisujemy hasło które podaliśmy w punkcie 7.

12. Klikamy OK.

13. Następnie klikamy "refresh" w prawym górnym rogu.beznazwy4nz.jpg

14. Jeśli zamiast czerwonego napisu OFFLINE tylko kod 36555494.jpg to znaczy, że wszystko zrobiliśmy dobrze :)

1.jpg

Opublikowano

@up test jest przypisany do e-mailu czy do konta w DO?

Do ID Konta

Opublikowano

@up test jest przypisany do e-mailu czy do konta w DO?

Test jest na ID i test się resetuje co ileś tam miesięcy co znaczy że od nowa możesz korzystać z testa

EDIT: jak coś to się server testowy resetuje a nie ID :D

Opublikowano

siema widzę że ten temat jest o KBOT . wiec to jest chyba dobre miejsce na zadanie takiego pytania :D wiec chciałbym zmienić sobie licencje z innego kąta na aktualne ale nie wiem u kogo najlepiej zmieniać :D najlepiej by było przez PeySofecard ponieważ już ją mam :D i oczywiście żeby wszystko odbyło się uczciwie :D mam nadzieje że mi pomożecie :D

Opublikowano

Pukacz weź spierdalaj z tego forum. Wszędzie kurwa spamisz tym samym tutem

yy... kolega chciał pomocy to mu ją dałem...

Nie wiem jak ale mi na innym koncie odpaliło czy to jakiś bug?

Może ibota odpaliłeś.

1.jpg

Opublikowano

@UP:

Potwierdzam !

Kieruje to do wszystkich którzy chcą go kupić, jest nieopłacalny , aktualizacje są wieczne, 2/3 zakupionej licencji na 12 lat to AKTUALIZACJE. Sam go kupiłem i z czystym sumieniem moge powiedzieć że jak bym mógł to bym to wycofał.Co prawda zaletą jego jest to że jest bardzo tani , a tanie = czekanie wiecznie na aktualizacje która za przeproszeniem gówno daje bo i tak sypią się bany.

To na tyle, nie polecam.

:)

Opublikowano

Ja mogę potwierdzić to, co napisał przedmówca.

Kupiłem Kbota i wiele na nim nie pobociłem - ciągłe aktualizacje ciagnace się po kilka dni i trwające coraz dłużej.

Kupienie gg to już masakra zupełna - lepiej kupić coś co działa ...

Opublikowano

Każdy grosz utopiony w tym bagnie ,które jest chłamem można odzyskać bez zbędnych słów,wałka to mogą robić z ziomków z gimnazjum ewentualnie ze szkoły średniej.Pozdrawiam tych normalnych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...