Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ludzi do .......... :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Chciałbym dziś zaprezentować coś innego niż wszystko.... Temat dotyczy metina ( priv ). A więc przejdę do rzeczy chciałbym postawić z kimś ( chodzi głownie o TEAM ) inny serwer metina niż wszystkie. Mianowicie serwer będzie opierać się na odległych czasach o 1500 lat wstecz. Kiedy to Rzym stawał się najlepszym i najbogatszym miastem w tej erze. Chciałbym by ten metin opierał się na tamtych zwyczajach jak i obowiązkach. Ale by było to bardziej realne. Chodzi mi głownie o wielką rewolucję tego zwykłego metina. Wiem iż parę osób zdecydowało się na taka rewolucję ale wzięło to na siebie i nie sprostała zadanie. Poszukuję mocnego zwartego zespołu, który podała zadaniu. Co do zmian przedstawię je teraz :

(13)_m.jpg

Nudne miasto gdzie pełno ludzi sprzedaje swoje drop-y zamienić na coś w tym stylu :

2.jpg

Oczywiście drobne zmiany.

Eq i inne:

"Zwykłe miecze poszły w trzask gdy armia wkroczyła w miasto, gruz sypał się. Żołnierze padli jak psy na polu a miecze w proch się przemieniły."

Fragment pewnego filozofa.

Nawiązuje do mojego projektu. Chciałbym by miecze nie były zwykłe lecz takie jak miała armia w tym niezwykłym fragmencie filozofii rzymskiej. Miecze chciałbym by było w formie tego :

Miecz_LARP_Centurian_Gladius-Latex_88700

Miecze dużo takich i innych.

Zbroje chciałbym by było takie jak na chwałę rzymską armia nosiła......

Co do misji chciałbym by powstała jedna ciężka misja z tego wieku...... ( do omówienia )

Myślę, że to na tyle z projektu tera przejdę do .......... oferty i wymagań :D

Oferuję z mojej strony: Na pewno dokładnego wytłumaczenia, stronę, reklamę tego serwera na Yo* Tub* i innych, profesjonalną grafikę, pomoc i wiellllllllllle innych.

Wymagam: Umiejętności pracy w tym wszystkim, sprostaniu wymaganiom ( pewien człowiek rzekł "Rzym padł bo władca zatrudnił psy do pomocy a nie uczonych, którzy zrujnowali miasto" ),

Dziękuję za przeczytanie wiadomość do Administracji forum:

Jak w złym miejscu napisane proszę o przeniesienie i przepraszam za trudność ale szukałem i nie mogłem znaleźć.

Kontakt:

W postach

Na Pw .....

GG: 41293332

Wszystkim dziękuję wieże tylko w jedno, że taka rewolucja niesie za sobą sławę jakiej Rzym nie miał :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...