Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CAŁA PRAWDA O RAYU

RAY STARE KONTO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smutne, nie podoba się to idź, nie musisz nikogo ostrzegać. Każdy kto tu siedzi, jest tu z własnej woli. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Przecież WSZYSCY siedzą na mpc dla beki, to forum skończyło się jakieś 2/3 lata temu.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Przecież WSZYSCY siedzą na mpc dla beki, to forum skończyło się jakieś 2/3 lata temu.

This.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Geez, ja usłyszałem "wypierdalaj" jak wykazałem komuś błąd i faworyzowanie i jakoś nie wale smutów :).

Nie chcesz - nie siedź. I tak wrócisz za jakiś czas, Shadowlord. Trzymaj się, bo zawsze byłeś spoko :).

Opublikowano

lol, wróciłem tu po 3 latach, a syf jakbył, tak jest :D

regl.png

Tak userzy MPC dbają o regulamin! ^^

Co kryje spoiler?

Jeszcze troszke!

Zaraz będzie koniec.

Żartuje!

Prawie już prawie!

iiii....

Chciało Ci się klikać? o_O

Opublikowano

Siemka Ray, szkoda że tak się stało i Why tak Ciebie podpierdolił : ]

Pamiętaj GG masz więc zawsze można pogadać i popisać, ja tam nigdy nic do Ciebie nie miałem.

Coraz dziwniejsze zagrania Moderatorów wobec kolegów z Teamu.

Opublikowano

Dokładnie ;)

Tutaj jest chyba lepsza beka niż na samosiach itp. ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nasuwa się jedno pytanie, where is Mou? ^^

Dzięki Zav, Gamus. Nie szkoda mi postów, zawartości, tylko czasu spędzonego na forum oraz nicku. :c
Najbardziej boli mnie to, że zostałem zdegradadowany i żółta kartke za nic. A kaś za te odzywki tylko żółta dosta, no ale cóż, niektórzy mogą wiecej a inni mniej.

Opublikowano

Nasuwa się jedno pytanie, where is Mou? ^^

Dzięki Zav, Gamus. Nie szkoda mi postów, zawartości, tylko czasu spędzonego na forum oraz nicku. :c

Najbardziej boli mnie to, że zostałem zdegradadowany i żółta kartke za nic. A kaś za te odzywki tylko żółta dosta, no ale cóż, niektórzy mogą wiecej a inni mniej.

Znów o mnie coś ;f

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Polać mu.

Nie wiem co my tu jeszcze robimy :huh: .Ale ja siedzę bo zawsze jakieś beki są xD

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie, WSZYSCY, którzy nie wiedzą co to jest forum ;).

MPC nie służy do zdobywania rang, tu nie chodzi o "kolega z teamu podjebał", wyżalania się, że ktoś napisał tyle postów a nie mniej/więcej, "nie masz kolegów", "lodufka", "konfitura" itp. itd.

To jest miejsce do dyskusji, pomocy, a nie drugiego życia.

Opublikowano

Ray, ja też do Ciebie nic nigdy nie miałem, choć nie gadałem z Tobą nigdy (L91) To powinno się nazywać BKK Forum - Beka, Kurwy i Konfasy.

Opublikowano

Ja wam powiem kiedy sie skonczylo forum,kiedy Mou odszedl a potem mial usuniete konto.Wtedy forum praktycznie padlo od wewnatrz.Ehh coz,zawsze znalem Why z dobrej strony:<

sstwc.jpg

Opublikowano

Forum upadło gdy administratorzy mają w dupie forum i tylko wbijają tak se

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...