Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Instalacja Windows 7

barycz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po aktualizacji na moim lapku Windows 7 wystąpił błąd krytyczny systemu. Miałem płyte kumpla przy instalacji Windowsa sformatowałem dysk C będąc pewnym, że zainstaluje nopwy system więc c: mozna spokojnie sformatować, a tu kicha pliki na płytce były uszkodzone.

Przy próbie instalacji XP wywala blue screena

Przy próbie instalacji 7 z płyty nowa nagrana wywala błąd "The boot selection failed because a required device is inaccessible"

Linux sie zainstalował, ale potem nie chce sie uruchomić po ekranie startowym miga tylko czarna kreska i nic sie nie dzieje mimo, że linux zainskalowany

Zgrałem Win 7 na Pena przez Win to flash, ale jest top samo biała kreska mimo, że ustawiłem boota z USB.

Nie mam pojęcia co mam zrobić proszę o pomoc. Chce zainstalowac system z USB.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Sam sobie odpowiedziałeś, pewnie instalka uwalona. Załątw nową i nagraj na pendrive np. Unebootin

PS na Windowsie się nie instaluje aktualizacji bo nic to nie daje tylko zmula go bardziej ;D

Opublikowano

Właśnie jak nowa instalke zgrałem na płytke to wyskakuje The boot selection failed, a jak ta nową zgrałem na pena to miga tylko biała kreska ;/

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Może jakąś taką pobrałeś ? Albo nie pobrało się do końca czy cuś w tym stylu. Raczej nie ma zewnętrznych czynników powodujących te błędy

Spróbuj zmienić program którym wgrywasz pliki na pendriva

Opublikowano

Zgrałem system przez unetbootin i podczas bootowania z pendriva jest do wybrania tylko default i żadna inna opcja, a kiedy to wybiore nic sie nie dzieje. Pomocy ;c

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Problem rozwiązany. Ściagnąłem nowy obraz płyty z windowsem i zgrałem na pendriva przez Windows 7 USB DVD Download Tool i śmiga.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...