Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Procesorem

Persi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, a mianowicie kożystałem wcześniej tylko z windowsa XP, lecz na jednym przestał mi działać metin(lecz wszystko inne śmigało jak powinno) więc postanowiłem zainstalować drugiego (dodam wszystkie były orginalne) lecz po zainstalowaniu drugiego komputer z jakiś przyczyn zaraz po włączeniu (do pulpitu) wyłączał się. Po jakimś czasie zorientowałem sie że mam wysoką wydajność procesora. Myślałem że znowu mi sie zanieczyścił wiec wszystko przeczyściłem (tam pod wiatraczkiem i wiatrak tez) lecz nic to nie pomogło. Więc postanowiłem zainstalować windows 7 32-bit. po zainstalowaniu 1 raz komputer mi sie włączył i śmigał więc odrazu postanowiłem zainstalować sterowniki do karty graficznej. po zainstalowaniu trzeba było uruchomić kompa ponownie więc tak zrobiłem, ale po właczaniu kompa ciągle (w dosłownie przeciągu 3-4 minut) regularnie wyskakuje mi bluescreen, i nie mam pojęcia w czym leży problem. Czy procek już jest do wymiany? Prosze was o pomoc!!

proc:Pentium 4 3.0 Ghz

RAM: 2.5 Gb (obsługuje 1,5)

k. graf: geaforce fx 5500 256mb

płyta głowna z ASUS (ale znaków szczegulnych nie pamietam )

sorki za błędy!

Opublikowano

Windows 7 ciągnie Ci połowę sprzętu nie dziw się zainstaluj xp SP3 ALE NIE SYS NA SYS TYLKO SFORMATUJ GO zainstaluj sterowniki wszystkie a nie tylko do karty graficznej zainstastaluj program cacheman 7.0 on zoptymalizuje Ci ustawienia systemowe

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Windows 7 ciągnie Ci połowę sprzętu nie dziw się zainstaluj xp SP3 ALE NIE SYS NA SYS TYLKO SFORMATUJ GO zainstaluj sterowniki wszystkie a nie tylko do karty graficznej zainstastaluj program cacheman 7.0 on zoptymalizuje Ci ustawienia systemowe

sory ale nie rozumiem o co chodzi z tym sys...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...