Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca mi się kupić konto od kolegi?

Kajrex2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zacząłem grać w dark orbit tydzien temu i chujowo mi idzie a kolega sprzedaje konto za 15 zl
Konto serwer PL3 Dorzuca do tego 2 Licencje PBDO Gratis
PREMIUM
3 Flaksy
3 LF3

2 Generatory osłon najlepszych

9 generatorów na speed Najlepszych
10 lvl

Statek Leonov

Proszę napisać w Komentarzach wasze Opinie Czy Kupić Lub nie

Opublikowano

Dziękuje za Opinię Kupuje Konto i szukam jakiegoś dobregooo Klanu na PL3 :D

aa i słyszałem ze jest takie coś jak serwery VPS ze bot cały czas lata może mi ktoś to wytłumaczyć ! ?

Opublikowano

Kupujesz serwer dostajesz dane do konta połączasz się i masz tak jakby kompa 24/7 masz normalnie pulpit i robisz tam co chcesz .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Najtaniej wychodzi na exone.pl 38zł/miecha. Kupowałem tam parę razy i wszystko pięknie śmigało.

reklama

Opublikowano

@up

Nie ty decydujesz kiedy temat zostanie zamknięty.

@topic

Tylko dowiedz się czy na pewno daje te licencje do pbdo bota. Bo bez licencji za to konto nawet 5zł bym nie dał bo to 15 min gry.

reklama

Opublikowano

Ludzie czytajcie ze zrozumieniem.

Do konta dorzucam kompletnie GRATIS 2 konta do PBDO z licką Newbie

Czyli konta są założone na stronie pbdo-bot.com ale nie ma wykupionej licki.

Jak dla mnie to konto jest gówno warte.

reklama

Opublikowano

No tak, konto jest nic nie warte bo to jest tak jakbym dodał do konta - 2 konta na mpc

czyli krócej mówiąc da ci pasy do 2 kont na forum pbdo na których nic nie ma

Opublikowano

Sam kurwa jesteś jasnowidz. Przeczytaj jeszcze raz:

z licką Newbie

Jak była by wykupiona licka to było by: silver, gold, platin lub diamond a newbie (początkujący) ma się od razu po założeniu konta na forum.

reklama

Opublikowano

Podsumowując :

konto beznadzieje - właściwie nic na nim nie ma ( to nowe konto z premką na start )

konta PBDO - nic nie warte konta które zakłada się za darmo ( nie da się na nich bocić )

Jeśli to faktycznie to Twój kolega to go kopnij w d... bo chce Cię zrobić

PS

Jeśli Ci kiepsko idzie to konto za parę złotych tego nie zmieni bo DarkOrbit to bardzo droga gra schodząca na psy - pozostali na niej tylko starzy bociarze albo napaleńcy grający od zawsze.

By w miarę normalnie grać musisz mieć konto min. kilka statków na kilka hal, min. 20 LF4, komplet osłon oczywiście wszytko ulepszone, wszystkie irki +AZ a i tak sobie zbytnio nie polatasz. Musisz mieć bota oczywiście płatnego czyli IBot lub PBDO ( ale z licencją ) by jakoś zarabiać urkę. Musisz mieć program wspomagający OS lub Merkava oczywiście są płatne. Konto musi mieć premkę bo w dobie rakiet PLD konto bez premki rakiety wali o połowę rzadziej a to bardzo utrudnia grę. To jeszcze nie wszystko bo by faktycznie zabawa była miła musisz za urkę kupić ekstrasy a to studnia bez dna i nie ma takiej ilości urki by jej ekstrasy nie zeżarły

A teraz pytanie czy chcesz i masz do wywalenia 350 - 500 zł na konto w miarę OK, ponad 100 zł na bota - na zawssze jest tylko PBDO, ok 100 zł lub więcej za 150 dni za wspomaganie? Nie wspomniałem tu o cracku IBota czyli KBot'cie ale z uwagi na jego kiepską aktualizację pomijam - tu byś się wśiekł że wywaliłeś kasę a programy nie działają.

Ostatnia sprawa to sprzęt i internet jakim dysponujesz bo jeśli grasz tylko testowo i masz lagi to o gierce zapomnij bo wywalenie nawet nie wiem jakiej kasy doprowadzi Cię do szału jak będziesz i tak padał nie widząc nawet od kogo i kiedy obrywasz. AMEN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...