Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jeden ząb orka i cała misja zrobiona!

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bierzemy Tobół i np Ząb orka.

Idziemy pod Biologa.

Otwieramy sklep, nastawiamy tam ząb orka.

Klikamy na biologa i szybko na OK przy sklepie.

I klikamy tam dalej dalej itd. ;)

Ząbek wejdzie, lub nie, ale w EQ zostanie nadal.

UWAGA:

Najłatwiej będzie, jak sobie ustawimy OK sklepu, pod tym co chcemy oddać u biologa.

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wstaw na yt filmiki jak to robisz , znajdz sponsora , jakies dlugie reklamy i dodatkowo możesz coś zarobic , a jednoczesnie pomoc :)

Opublikowano

Tut dobry,na pewno się przyda,ciekawe czy można tak robić z większym biologiem.

Oczywiście za tut łap like.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Działa na globalach? I najważniejsze pytanie, czy na .sg będzie działać, bo tam część bugów nie działa tych co na pl działają :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Próbowałem to nie mogę dać OK bo biolog za szybko odpowiada :P

Próbowałem też przesunąć OK tam gdzie klika się Oddaj ząb orka i też nie idzie bo za szybko się wyświetla 2 komunikat.

Jakieś propozycje? :P

Opublikowano

Próbowałem to nie mogę dać OK bo biolog za szybko odpowiada :P

Próbowałem też przesunąć OK tam gdzie klika się Oddaj ząb orka i też nie idzie bo za szybko się wyświetla 2 komunikat.

Jakieś propozycje? :P

Zlaguj neta ;__;

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja mam problem taki ze jak uszykuje sklep włożę tam ząb i klikam na biologa i od razu na ok to sklep mi się nie otwiera i mogę wybrać zęby orka albo zamknij.

Opublikowano

Bardzo fajny tut dziala sprawdzilem sam ;)

akurat mam takiego rzecha ze lekkie lagi sa i wszystko ladnie gra

oczywiscie like :)

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Na PLu to też działa?

...to jest na PL...na privach na bank, bo to gówna są

Opublikowano

Zrób najlepiej filmik bo zarówno inni userzy jak i ja nie wiem dokładnie o co kaman, więc łatwiej będzie jeżeli zrobisz filmik. Za pracę oczywiście like :D

Opublikowano

@Up,czego nie rozumiesz? przecież napisał to dość szczegółowo.Po prostu po pierwszej kwestii biologa,ząb orka musi być już wystawiony w naszym sklepiku.Czyli w przerwie pomiędzy jedną wypowiedzią biologa,a drugą,musimy akceptować wystawienie tobołka.

Opublikowano

Mistrz jesteś

A jeżeli ktoś nie zdąża kliknać to proponuje zlagować internet np: włączyć torrenty i inne badziewia :)

sygnadomohaa.jpg

33623.png

31887.gif

76561198039684714.png

Opublikowano

Świetny tut'ek i działa łap + , polecam wam gdy macie za szybkiego neta tak jak ja włączyć torrenty , GG , Skype

i jeszcze coś w tym czasie pobierać , szybkość internetu nieźle się wam zwolni :D.

Chłopie jesteś świetny.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Haha dzięki kurcze ludzie mają banie do takich spraw ;) tak można oddawać wszystkie rzeczy do biologa ;)

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Na .sg nie działa, próbowałem. Stawiam do sklepu certa, ale go nie otwieram, klikam szybko na biologa i otwieram sklep, ale sklep się nie otwiera tylko biolog zabiera.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Na .sg nie działa, próbowałem. Stawiam do sklepu certa, ale go nie otwieram, klikam szybko na biologa i otwieram sklep, ale sklep się nie otwiera tylko biolog zabiera.

Dokładnie to samo mam na pl tylko z konarami zelkova

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...