Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zyski na PBDO-BOCIE

diplo9900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z powodu że ivan tak szybko aktualizuje tego kbota że aż go wyłączają bo przez ten czas znów coś weszło zamierzam kupić pbdo bota a więc się zapytam

1. Ile dostajesz PD i uri na 1h ?

2. Co robi ci task ? alienki + boxy czy co?

3. mapa i co bije i czy zbiera boxy

4. server

5. statek formacja i apis/zeus ile lf4

6. I najlepiej jak znacie zyski w dniu kiedy kbota nie ma i kiedy jest :D

7. Przeciętny czas aktualizacji to ile godzin?

LAJKI BĘDĄ :D

Opublikowano

1. 6-7k uri /h, Pd nie weim nie patrze bo od tego są wrota.

2. Alieny + boxy, x-3.

3. x-3, zbiera boxy ._.

4. polska 2

5. full lf4, lenov, szwadron. normalka.

6. Jak nie ma to zajebiscie, jak jest to robisz wrota za to co nazbierales. tada.

7. Pare godzin, zwykle poniżej 1 dnia.

Opublikowano

A bocisz może na pl1 ?? bo tam najbardziej mi zależy na info z zysków :P

PS: o kuźwa 6-7k urki na 1h :D na kbocie 2,5k-3,5k :D

EDIT: ile energii za 1h?

Opublikowano

Z powodu że ivan tak szybko aktualizuje tego kbota że aż go wyłączają bo przez ten czas znów coś weszło zamierzam kupić pbdo bota a więc się zapytam

1. Ile dostajesz PD i uri na 1h ?

2. Co robi ci task ? alienki + boxy czy co?

3. mapa i co bije i czy zbiera boxy

4. server

5. statek formacja i apis/zeus ile lf4

6. I najlepiej jak znacie zyski w dniu kiedy kbota nie ma i kiedy jest :D

7. Przeciętny czas aktualizacji to ile godzin?

LAJKI BĘDĄ :D

1. Z tego co pamiętam to Skandynawia: PD około 1,5 mln/h, 4500/5000 uri/h| Global Europa 7 : około 1,2 mln PD/h, 3800/4000 uri/h

2. Task bije mi tylko alienki, wywaliłem z taska zbieranie boxów bo pbdobot nie potrafi tak jak kbot czy ibot jednocześnie bić aliena i zbierac skrzynki, tylko robi najpierw jedno potem drugie, dlatego wyłączyłem to bo przez pare godzin ładnie urka szła ale potem już kijowo z wiadomych względów (ograniczenie na boxy).

3. Mapa 2-4 bije wszystko oprócz sibów i bosów sibów. Boxy - up wyjaśnione.

4. Serwer: 1.Skandynawia 2. global euorpa 7

5. Statek: skandynawia:goliat(dres na hita), formacja bariera, 35 LF4 na 16 lvl, apis i zeus. | global europa 7: goliath, formacja bariera, apis, 25 LF4( 8 na 16 lvl pozostałe różnie).

6. Teraz już malo ludzi ma kbota ale po aktualizacji od razu jak chodzi już pbdobot a jeszcze nie wszyscy zdażą odpalić boty to na SK wyciąga 5200 stale, a na GE7 4200.

7. Akutalizacje są szybkie, ostatnia była bardzo szybka chyba 2 h - szybciej niż Ibot.

@up Anony: 6-7 k uri na godzine to chyba sam na serwie grasz - to jest nie możliwe. Diplo: Jak chcesz energię to się nie bawisz w energię z boxów tylko odpalasz taska na palladium i jedziesz z koksem.

silvertcsax.gif

Opublikowano

1. Z tego co pamiętam to Skandynawia: PD około 1,5 mln/h, 4500/5000 uri/h| Global Europa 7 : około 1,2 mln PD/h, 3800/4000 uri/h

2. Task bije mi tylko alienki, wywaliłem z taska zbieranie boxów bo pbdobot nie potrafi tak jak kbot czy ibot jednocześnie bić aliena i zbierac skrzynki, tylko robi najpierw jedno potem drugie, dlatego wyłączyłem to bo przez pare godzin ładnie urka szła ale potem już kijowo z wiadomych względów (ograniczenie na boxy).

5. Statek: skandynawia:goliat(dres na hita), formacja bariera, 35 LF4 na 16 lvl, apis i zeus. | global europa 7: goliath, formacja bariera, apis, 25 LF4( 8 na 16 lvl pozostałe różnie).

6. Teraz już malo ludzi ma kbota ale po aktualizacji od razu jak chodzi już pbdobot a jeszcze nie wszyscy zdażą odpalić boty to na SK wyciąga 5200 stale, a na GE7 4200.

7. Akutalizacje są szybkie, ostatnia była bardzo szybka chyba 2 h - szybciej niż Ibot.

@up Anony: 6-7 k uri na godzine to chyba sam na serwie grasz - to jest nie możliwe. Diplo: Jak chcesz energię to się nie bawisz w energię z boxów tylko odpalasz taska na palladium i jedziesz z koksem.

z czego pamiętam to Ty na OS zawsze :D a tak na tasku na pallce to ile on tej palki przez 1h ? albo w ile robi full ładownie aegisem + premka ;p

Opublikowano

z czego pamiętam to Ty na OS zawsze :D a tak na tasku na pallce to ile on tej palki przez 1h ? albo w ile robi full ładownie aegisem + premka ;p

Od czasu kiedy OS nie działa już z Cheat Enginem to przerzuciłem się na PBDOBOTA. Na globalu 7 1 dzień i mam zetę złożoną i nie musisz się martwić i podchodzić do kompa czy padłeś, tak jak to było w OS. Na GE7 na palladium lata mnóstwo ludzi i zbiera mi 1200-1500 energii na godzine ( zależy czy padnę czy nie) nie wiem jak na PL1. A poza tym nie mam po co juz na OS latac, czy ogólnie na palladium, bo mam full LF4, Full herkulesów i full havocków.

silvertcsax.gif

Opublikowano

To poczekajmy na wypowiedź kogoś co na PL1 na pallce taskiem latał :)

A co składać po zrobieniu wszystkich havocków ?? (lf4 mam 6 a herców 0 :( )

Opublikowano

Powiem ci tak nie ma co się zastanawiać i czekać. PBDO-bot to najbardziej opłacalny bot do dark orbit. Fakt kosztuje ~120 zł ale masz go na zawsze, nie jest na ID konta i nie daj Boże jak byś dostał bana :D to możesz go potem sprzedać i trochę ci się kasy zwróci, no i ma mnóstwo możliwości. Rób ciągle zety dopóki nie zdobędziesz full LF4.

Za zety masz 25 kluczy + 50 tyś uri co z rabatem i premką daje 75 kluczy. Jakbyś co tydzień robił po 5 zet to masz 4*5*75= 1500 kluczy na miesiąc. Czekasz na event podwójnej szansy LF4 a następnie puszczasz na cały dzień odpowiedniego taska na PBDObocie na zbieranie skrzynii pirackich. I dopiero jak będziesz miał 35 LF4 i 10 havocków i 10 dronów to możesz pomyśleć o robieniu kapp żeby zdobyć herkulesy.

silvertcsax.gif

Opublikowano

6-7 k na godzine nie możliwe ? Prosze Cię ja taskiem na kubiki wyciagałem 15k na godzine.....

@topic:

Palladium w ciągu godziny z PET'em zbierze 2.5k

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

6-7 k na godzine nie możliwe ? Prosze Cię ja taskiem na kubiki wyciagałem 15k na godzine.....

@topic:

Mam peta + 2 radarowe na poziomie 3 i zbieracz surków 3 :)

A że ciągniesz tyle uri na 1h to ile masz lf4/ulepszonych rzeczy ?

Opublikowano

@edit

do usunięcia, źle policzyłem energię za urkę. Jednak opłaca się zbierać pallkę

reklama

Opublikowano

@topic:

Powiedziałem że 6-7 k na godzine jest na x-3 nie możliwe. Za kubika dostaje się 1000 uridium więc to jest w ogóle inna historia.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...