Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co, gdzie i czym?

pb14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bez peta zbiera mi tylko 850/h -_- Jak u was /h wchodzi ?

Uzbieram na zbieracza 2 bo na 3 mam za niski lvl to powinno coś dać

A macie może jakieś ulepszone taski od tych podstawowych co są w PBDO ? ( Chodzi mi o to że wydajniej się zbiera palke)

Coś dziwnie mało Ci zbiera... czy masz full napędy, oczywiście ulepszone złotkiem? Niby zbieraczy jest sporo ale mniej niż tysiąc bez peta nigdy nie zbieram.

Opublikowano

@up

Tak mam full najlepszych ulepszone jeszcze na 13k minut złotkiem

Edit : Możecie mi zarzucić tutaj task który zmienia hale jak ładownia jest pełna ?

Bo w oryginalnym nie zmienia :angry:

Opublikowano

Dlaczego piszesz że "bezklanowców" ścigają od razu ? Bicie bezklanowca nie ma sensu bo jak padnie masz poważanie i rangę na minusie a jeśli jesteś uparty i bijesz go ciągle to strata na poważaniu tak roście że za moment masz banitę... i jaki jest tego sens ? Osobiście nikt mnie nie zaczepia albo bardzo rzadko a jeśli komuś przyjdzie to do głowy to spokojnie daję się ubić choćby po to by mieć delikwenta w dzienniku a następnie w odpowiednim czasie zakładam klan, robię wojenkę i odrabiam straty z ogromną nawiązką :) a następnie zwijam klan i mogą mnie...

Ja mówię o bezklanowców z innych firm. Przecież nigdzie nie napisałem że bicie bezklanowców z własnej firmy.

@topic zmiana hal od dłuższego czasu nie działa.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Ja mówię o bezklanowców z innych firm. Przecież nigdzie nie napisałem że bicie bezklanowców z własnej firmy.

@topic zmiana hal od dłuższego czasu nie działa.

Nie wiem o co kaman o.O na PL3 z innej firmy niż MMO jest na palce bity i tyle - całkowicie bez znaczenia czy jest w jakimś klanie czy bez. Z innych firm przylatują "koksy" ewentualnie bić stojących ale nie zbierać bo to się mija z celem

Opublikowano

Nie wiem o co kaman o.O na PL3 z innej firmy niż MMO jest na palce bity i tyle - całkowicie bez znaczenia czy jest w jakimś klanie czy bez. Z innych firm przylatują "koksy" ewentualnie bić stojących ale nie zbierać bo to się mija z celem

Sprawdzone doświadczalnie: kiedy latałem bez klanu na EIC, padalem na OS przez graczy z MMO i VRU, którzy zbierali palladium ręcznie. Kiedy doszedlem do dobrego klanu (3 miejsce) ci sami gracze nie ważyli sie mnie tknąć bo wiedzieli że jeżeli padnę to zaraz przyleci 5 osób z naszego klanu, które również zbierało palladium i sobie nie polatają bo będą padac do skutku. Rozumiesz o co mi chodzi?

PS Serwer skandynawia.

silvertcsax.gif

Opublikowano

A co do palki to ten sposob na szybsze zbieranie dziala z cheatengine ??

Bo nadal mi zbiera tylko 850/h :(

Opublikowano

Sprawdzone doświadczalnie: kiedy latałem bez klanu na EIC, padalem na OS przez graczy z MMO i VRU, którzy zbierali palladium ręcznie. Kiedy doszedlem do dobrego klanu (3 miejsce) ci sami gracze nie ważyli sie mnie tknąć bo wiedzieli że jeżeli padnę to zaraz przyleci 5 osób z naszego klanu, które również zbierało palladium i sobie nie polatają bo będą padac do skutku. Rozumiesz o co mi chodzi?

PS Serwer skandynawia.

Prawda :D

Niedawno biłem ludzi z klanu 1 w rangu na PL3 gry widziałem jakiegoś kolesia ze słabym statkiem biłem go po około 30 min. przeszkadzania im zleciało się 5 ludzi od nich i latało cały czas za mną i tylko jak opuściłem port to mnie zdejmowali :(

Od tamtego czasu patrze sobie na 2 strony rankingu klanów i później jak latam to omijam takie klany z daleka........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...