Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - błąd 'no create appriopate device'

Diamond Craft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam windowsa xp i mam taki o to błąd :/ Co mam zrobić? Przekopiowałem metka na dysk D nie działa, na C , nie działa. Teraz probuje na pendrive i ? Nie zgadniecie-,- NIE DZIAŁA ;/ CO mam kurde zrobić? Za pomoc limit like. nie jest to pl a priv serv.

Opublikowano

Jeżeli to jest priv, to należało być najnowże łatki/pache jakie są na forum. Jeżeli to zrobiłeś , to przeinstaluj całego metka i od nowa wypakuj całego metinna do folderu . Na nowo zrób wszystko. Jeżeli błąd się będzie powtarzał to wina z ich strony. Jak można wiedzieć, jaki to Priv?

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Wyłącz zaporę systemową i pobierz sterowniki do karty graficznej oraz karty sieciowej - bez tego ani rusz. Poza tym zwolnij trochę pamięci RAM poprzez wyłącznie dodatkowych programów, przeglądarki, itp.

PS. Nie musisz reinstallować 10 razy. ;-)

Opublikowano

No i dalej ;/

Ile masz RAM'u na komputerze? Zrób zrzut ekranu, gdy masz włączony Menedżer Zadań w zakładce 'Wydajność', kiedy włączasz Metina.

Opublikowano

wiem pojeban* pytanie itp no ale ten błąd jest spotykany w win8 na pewno nie masz win 8? może kumpel ci zmienił skina czy coś? bo jeszcze nie widziałem zęby ktoś to miał na xp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...