Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z patchowaniem - pobieranie pliku *.lz

MrKris7100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj pobrałem, zainstalowałem metina. Odpalam i dupa nie chce się spatchować stoi na 6,4%.
Próbowałem Reinstalki metina (7 razy) efekty są takie że zatrzymuje się tylko na innym %
próbowałem też odpalania na pulpicie oraz obejścia kurczaków też. No i przeczytałem w necie jakiś temat gdzie typowi wywala błąd podczas patchowania dopatrzyłem się na zdjęciu błędu adresu serwera ską pobierają sie patche no i tak mnie natchnęło żeby wpisać w pasku przeglądarki "patch.metin2.pl/0.0.0.3/metin2.bin.lz" No i po dłuższych próbach pobrałem ten plik. Okazało się że to jakieś gówno którego nie idzie w żaden sposób wypakować / skonwertować i bóg wie co jeszcze z tym zrobić. Aczkolwiek launcher metina jakoś to wypakowywuje i teraz jest moje pytanie i prośba. Czy znalazłby ktoś sposób / program na wypakowanie tego pliku .lz do postaci potrzebnej mi czyli .bin żebym mógł podmienić z tym w folderze metina lub spakował mi od siebie pliczki patcha najnowszego i wstawił na jakiś hosting i zapodał linczka dam lajka :D

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Ten plik nic Ci nie da. Przekonałem się, że to po prostu nazwa i każda aktualizacja pobiera się z tego adresu (to nie jest jeden plik, który wypakowujesz do klienta!). Wyłącz antywirusa oraz zaporę systemu, kiedy odpalasz patchera i włączaj go jako Administrator.

Opublikowano

Może problem tkwi w Win-rar. Ja np miałem problem z każdym privem Metina. I musiałem zakupic pełną wersję Win-rara.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

mam peną wersje win rara nie mam antywirusa zapora wyłączona a jednak ten plik jest rozpakowywany przez launchera metina bo widziałem screeny błędu na necie rozpakowywania tych plików jednak prosiłbym was o upload pliczków i wiem że to nie 1 plik bo miałem zamiar pobierać wszystkie pliczki ręcznie z tego adresu lecz nie wiem jak to gówno rozpakować

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Najpierw scal ten plik, a dopiero potem rozpakuj, jeżeli oto pytasz. Scal np. Hjsplit'em, a rozpakuj TotalComander'em.

Opublikowano

??? ??? ??? Jak mam to scalić z czym niby? i Total comander nie obsługuje archiwów LZip czyli .lz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...