Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zagrajmy na Tuor.pl - Błyszczący Szaman [#1]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Polecam przede wszystkim z powodu administracji którą znam dość dobrze" - więcej mówić chyba nie trzeba..

Gdyby ta administracja zrobiła kupę na środku chodnika też byś ją polecał bo znasz administrację dość dobrze?

Opublikowano

"Polecam przede wszystkim z powodu administracji którą znam dość dobrze" - więcej mówić chyba nie trzeba..

Gdyby ta administracja zrobiła kupę na środku chodnika też byś ją polecał bo znasz administrację dość dobrze?

O co ci chodzi, bo nie odbugowali Ci konta jak mieli 200 zgłoszeń?

Opublikowano

O co ci chodzi, bo nie odbugowali Ci konta jak mieli 200 zgłoszeń?

Nie bo nigdy nie wbiłem i nie mam zamiaru wbić na ten serwer.

Oceniam tylko Twój filmik i to że nie jesteś obiektywny bo oceniasz coś po znajomości z autorem.

Czyli jesteś zwykłym pionkiem którego można sobie kupić, tyle w temacie.

Opublikowano

Nie bo nigdy nie wbiłem i nie mam zamiaru wbić na ten serwer.

Oceniam tylko Twój filmik i to że nie jesteś obiektywny bo oceniasz coś po znajomości z autorem.

Czyli jesteś zwykłym pionkiem którego można sobie kupić, tyle w temacie.

Szkoda tylko że nic nie dostałem kasy tylko troszkę SM za reklamę serwera + 360 mnie nie kupił, sam się zgłosiłem, bo serwer jest dobry. Dlaczego oceniam pozytywnie administrację, a dlatego że nie mam żadnego problemu to że 1/4 serwera kiedy ich wywali lub postaci się zbuguje nie potrafią poczekać 5 minut na GM, bo myślą że GM nie ma co robić to są w błędzie. Administracja się spisuje b.dobrze i tyle ode mnie.

Opublikowano

Nie wnikam w to jak bardzo wchodzisz im w dupę i co za to dostajesz.
Mówię tylko że jesteś sprzedajnym pionkiem, naucz się czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano

Nie wnikam w to jak bardzo wchodzisz im w dupę i co za to dostajesz.

Mówię tylko że jesteś sprzedajnym pionkiem, naucz się czytać ze zrozumieniem.

Sprzedajny pionek - czyli musiał mi ktoś zapłacić abym nagrywał, chyba że ja tylko rozumiem inaczej znaczenie sprzedajny pionek. Nie będę już odpowiadał, chcesz pogadać chodź PW, tutaj komentujcie sam film.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...