Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Sposób na usunięcie powiązania z BP

depczun123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Tak jak w temacie, wszyscy mają jakiś sposob na usuniece powiazania, lecz ja go nie znam. Prosze o napisanie sposobu na priv, lub tutaj . Jestem nawet w stanie dac konto za odpowiadz.
Pozdrawiam..

Opublikowano

Mhm.. Ale słyszałem że teraz wystarczy zmień hasło do konto i powiązanie nie działa więc jeśli ktoś powiązał sobie twoje konto to zmień hasło

killalllogo.jpg

Opublikowano

Ale ja wiem ze ludzie znaja go.. Moj kumpel cos mowil ze trzeba zmienic konto na drugi email i spowrotem na swoj i na koncu tylko passy, sprawdzalem i nie dziala. Nie wiem jak Wam. Sprobujcie moze sie uda. ;x

Opublikowano

Tak myslalem, skoro mi nie dzialalo to Tobie tez

Opublikowano

Ja też passy pozmieniałem i się udało ... nie wiem czemu nie każdy tak ma

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Czyli zmieniamy passy w grze i w pl.bigpoint.com ? Bo mi tu pisali i nie wiem czy chcieli ze mnie idiote zrobic xD, ale ze trzeba zbierac skrzynki na - czy cos tam... Nie probowalem i nie zamierzam. Kolega mi dal sposob ktory podobno dziala. Sprawdze go w poniedzialek, bo Bugpoint dzisiaj nie pracuje (chyba) ;X

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...