Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] hack by Steven1578

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Włączam hacka przez Perx-a ten plik dll i włączam combata nic się nie kraszuje ale nie pojawia mi sie okienko tego hacka nawet po wcisnięciu INSERT. Może ktoś powiedzieć co robię źle ?

I chcę dodać, że gdy chcę włączyć wyskakuje mi błąd, że nie znaleziono MSVCP100.dll tego pliku. O co chodzi ? jak włączam normalnie Combata to nic nie wyskakuje

A gdy robie wszystko good to crash przed logowaniem i dupa

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma rapide fire, no spread, no recoil , no reload i NX chams to na fireteam polecam bo sybko poleca punkciki

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Hack się infekuje i combat normalnie się włącza tylko dlaczego nie mam menu hacka i którym się włącza bo cisne instert i tylko screena robię a menu sie nie włącza. Dziekuje za odpowiedź.

Opublikowano

Pomóż robie to co powinienem wlanczam injecta ( perxa) wpisuje Engine.exe Automatic i wyszukuje plik dll wlaczam gre game start i game start pisze ze hack dziala wlaczam gre no i czekam i wraca do pulpitu pomoz mi prosze moje gg : 46247392

Opublikowano

Jeżeli hack zostanie zaktualizowany temat ponownie odżyje.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Darujcie sobie komenatrze tego typu. Jeśli hack będzie działać to ktoś napisze. Komentarze typu," że nie działa, jest update" itd będą raportowane i brane pod uwage jak spam. Wystarczy, że jedna osoba napisała, że coś tam robią.

@down i 2x down. Spam.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

HMM . Ciekawe jak mozesz polecic jak on nie dziala ? :)

Daj mu spokój, posta nabijał :D

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Kurde pogubiłem się. To w końcu działa czy nie? Bo inni piszą że działa a inni nie.

Prosze mnie nie krytykować pisze z ciekawości ^.^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...